ΑρχικήUncategorizedΜία ακόμα νίκη και το σήκωσε... (vid)

Μία ακόμα νίκη και το σήκωσε… (vid)

Ξεκούραστα και αβίαστα, η Μπάρτσα πέρασε με 0-2 από την Αλαβές, απογειώθηκε στο +12 και θέλει ακόμα ένα τρίποντο ή να ηττηθεί η Ατλέτικο, ώστε να πανηγυρίσει από τώρα τον τίτλο.

Bet on Alfa

Πριν την επίσκεψη στο «Μεντιθορόθα» ήθελε έξι βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά το τίτλο. Τους τρεις τους πήρε με το 0-2 επί της Αλαβές, για να βρεθεί στο +12 από τη 2η Ατλέτικο. Οπότε, η Μπαρτσελόνα έχει δύο τρόπους για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Είτε να νικήσει και την επόμενη αγωνιστική, είτε να ηττηθεί η Ατλέτικο την Τετάρτη στο εντός με τη Βαλένθια. Βασικά, όπως και να εξελιχτεί η κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι οι Μπλαουγκράνα απλά δεν το χάνουν…

Οι Μπλαουγκράνα ξεκίνησαν το ματς χωρίς Μέσι, Ζόρντι Αλμπα και Ράκιτιτς και δεν είχαν καλή παρουσία. Καμία αξιόλογη φάση δεν καταγράφηκε στα πρώτα 45′ και στις δύο εστίες. Στην επανάληψη ωστόσο, η Μπάρτσα μπήκε πιο δυνατά και σε τρία λεπτά χτύπησε δύο φορές. Αρχικά από ωραίο συνδυασμό (54′), ο Λουίς Σουάρες άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια του και ο Αλενιά πάτησε περιοχή, πλασάροντας χαμηλά αριστερά.

Στο 57′ το VAR έδειξε χέρι του Πίνα και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σουάρες, για να φτάσει τα 128 γκολ του Ντιέγο Φορλάν και να είναι μαζί οι κορυφαίοι Ουρουγουανοί σκόρερ στην ιστορία της La Liga. Λίγο αργότερα μπήκε στο παιχνίδι ο Μέσι και είχε δοκάρι στο 70′. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, οι Καταλανοί περιμένουν να σηκώσουν το τρόπαιο, ενώ η Αλαβές έχει ξεφουσκώσει και απομακρύνεται από τις θέσεις της Ευρώπης.

Αλαβές (Αμπελάρδο): Πατσέκο, Βιγκαράι, Τσίμο Ναβάρο, Λαγκουάρδια, Ελι (71′ Τουαμάσι), Ντουάρτε, Πίνα, Γουακάσο, Ρολάν, Γιόνι (81′ Γκουιντέτι), Μπαστόν

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σεμέντο (70′ Ζόρντι Αλμπα), Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Βιδάλ, Αλενιά (87′ Αρτούρ), Κουτίνιο, Ντεμπελέ (62′ Μέσι), Λουίς Σουάρες.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa