ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜατσάρα και 3-3 στο τέλος η Χόφενχαϊμ (vid)

Ματσάρα και 3-3 στο τέλος η Χόφενχαϊμ (vid)

Ματσάρα στο Ζίνσχαϊμ, όπου η Λυών έκανε την ανατροπή, προηγήθηκε με 3-2, αλλά είδε την Χόφενχαϊμ να ισοφαρίζει στο τέλος σε 3-3 και να γλιτώνει την ήττα.

Bet on Alfa

Η Λυών εντυπωσίασε για ακόμη ένα ματς με την επιθετική της γραμμή, το ίδιο έκανε και η Χόφενχαϊμ και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο: ματσάρα και 3-3 στο τέλος! Και να σκεφτεί κανείς ότι πέρα από τα 6 γκολ οι δύο ομάδες έχασαν μαζί και μία ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους με τον Μπελφοντίλ στο 20’. Και κάπως έτσι ήρθε το πρώτο γκολ για τους λιονέ στο 26’, όταν ο Τραορέ έκλεψε την μπάλα από τον Φογκτ για να κάνει το 0-1! Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, με τον Κράμαριτς να κάνει το 1-1 στο 32’. Η ομάδα του Νάγκελζμαν πήρε το μομέντουμ, πίεσε στη συνέχεια και έκανε την ανατροπή με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν και πάλι ο Κράμαριτς έκανε το 2-1!

Το τρελό ματς συνεχίστηκε, η Χόφενχαϊμ μπορούσε να κάνει το 3-1 και να τελειώσει τα πάντα, αλλά το επόμενο γκολ ήρθε στην απέναντι εστία. Στο 59’ ο Ντομπελέ έκανε το δυνατό σουτ από δύσκολη γωνία για το 2-2, πριν ο Ντεπάι κάνει ανατροπή στην ανατροπή για το 2-3 στο 67’! Φυσικά, σε αυτό το ματς τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε τελειώσει τόσο νωρίς, με τον Ζοέλιντον να κάνει το τελικό 3-3 (πιθανότατα από θέση οφσάιντ) στο 2’ των καθυστερήσεων!

Χόφενχαϊμ (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Μπίτσακτσιτς (73’ Νέλσον), Φογκτ, Ακπογκούμα, Σουλτς, Γκρίλιτς, Ντεμιρμπάι, Μπελφοντίλ (81’ Τσούμπερ), Κράμαριτς, Σαλάι (60’ Ζοέλιντον)

Λυών (Μπρούνο Ζενεσιό): Λόπες, Τετέ, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Μεντί, Αουάρ, Ντομπελέ, Τουσάρ, Ντεπάι (81’ Ντεμπελέ), Τραορέ (91’ Ντιόπ), Τεριέ (82’ Φερί)

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι            6 (6-3)
2. Λυών                  5 (7-6)
3. Χόφενχαϊμ      2 (6-7)
4. Σαχτάρ               2 (4-7)

Επόμενη αγωνιστική (07/11)

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ
Λυών – Χόφενχαϊμ

Autoremarketing

Bet on Alfa