ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜατσάρα χωρίς νικητή! (Video)

Ματσάρα χωρίς νικητή! (Video)

Ουρουγουάη και Ιαπωνία προσέφεραν γκολ και θέαμα, όμως ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο μεταξύ τους παιχνίδια για το Κόπα Αμέρικα.

Bet on Alfa

Ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της διοργάνωσης ήταν αυτό ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Ιαπωνία. Μπορεί νικητής να μη βγήκε, όμως το παιχνίδι ήταν γεμάτο φάσεις, είχε δοκάρι, VAR και ωραίο θέαμα με τους Ιάπωνες να προηγούνται δύο φορές και τους Ουρουγουανούς να ισοφαρίζουν ισάριθμες για να φτάσουμε στο τελικό 2-2.

Η «Σελέστε», αν και μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είδε την Ιαπωνία να την αιφνιδιάζει. Στο 25′ ο Μιγιόσι σε μια αντεπίθεση της Εθνικής του από τα πλάγια πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Η απάντηση ήρθε από την άσπρη βούλα και με την βοήθεια του VAR με τον διαιτητή να το συμβουλεύεται και να δίνει πέναλτι πάνω στον Καβάνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουάρες και στο 32′ ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Καβάνι απείλησε τρεις φορές και μάλιστα στην μία απ’ αυτές είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Εξίσου θεαματική και η επανάληψη! Πάλι οι Ουρουγουανοί μπήκαν καλύτερα, όμως οι Ιάπωνες βρήκαν ξανά τον τρόπο να σκοράρουν και να πάρουν το προβάδισμα. Μετά από ασταθή απόκρουση του Μουσλέρα, ο Μιγιόσι και πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 στο 59′. Για δεύτερη φορά, η απάντηση ήταν άμεση! Στο 66′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χιμένες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Ουρουγουάη έφτασε τους 4 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Χιλή, ενώ η Ιαπωνία πήρε τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa