ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜατ: "Είναι καιρός να τους κερδίσουμε..."

Ματ: “Είναι καιρός να τους κερδίσουμε…”

Γενέθλια έχει σήμερα ο Ματ Ντάρμπισιρ και το OMONOIA Premium φιλοξενεί μία μίνι συνέντευξη του Άγγλου:
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Πώς περιμένεις το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ;

«Θα είναι δύσκολο, όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα. Θα είναι ένα ενθουσιώδες παιχνίδι, για το οποίο ο κάθε ποδοσφαιριστής ανυπομονεί γι’ αυτό. Θέλουμε πρώτα απ’ όλα να έχουμε μια καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».
Δεν θεωρείς πως είναι καιρός να κερδίσετε ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, για τον κόσμο και την ομάδα;
«Ναι, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ και κυρίως για τους οπαδούς μας. Το αξίζουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να κερδίσουμε και κάποιες άτυχες περιπτώσεις. Είναι καιρός να κερδίσουμε για τον κόσμο, τους εαυτούς μας και την οικογένειά μας».
Χρειάζεσαι ένα γκολ για να φθάσεις τα 50 με τη φανέλα της Ομόνοιας. Το περίμενες αυτό όταν ερχόσουν εδώ πριν δυο χρόνια;
«Είναι πολύ καλό. Αγωνίζομαι και απολαμβάνω τα παιχνίδια και όταν το απολαμβάνεις εκφράζεσαι περισσότερο. Προφανώς είναι ωραίο να σκοράρεις. Θα αντάλλαζα αυτά τα γκολ με το κύριο πράγμα που θέλαμε όταν ήρθα εδώ, την κατάκτηση τίτλων, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ καλό να σκοράρω το 50ο γκολ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, θα δούμε…».
Πιστεύεις είναι το ιδανικό παιχνίδι να πετύχεις αυτό το γκολ;
«Θα είναι το ιδανικό παιχνίδι για να κερδίσουμε, αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό. Αν κερδίσουμε και σκοράρω ή κάτι παρόμοιο θα είναι τέλειο, αλλά πρώτα απ’ όλα θέλουμε να κερδίσουμε».
Απομένουν ακόμη πέντε παιχνίδια για να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ, είναι αυτός ο κύριος σου στόχος;
«Νομίζω είναι ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει. Προφανώς είναι πολύ ωραία να σκοράρεις αλλά δεν με απασχολεί και πολύ να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ. Ειλικρινά, το επίτευγμά μου ήταν να έρθω εδώ, να βοηθήσω την ομάδα και αν γινόταν και αυτό καλώς».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της Ομόνοιας;
«Μείνετε στο πλευρό μας, ξέρω πως δεν έχουμε στόχους αλλά αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπειά μας, για εσάς και τις οικογένειές μας. Ελάτε να υποστηρίξετε την ομάδα, θα σημαίνει πολλά, ειλικρινά».
Autoremarketing

Bet on Alfa