ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜαύρης: Ένιωθα πως έπρεπε να το κάνω για την...

Μαύρης: Ένιωθα πως έπρεπε να το κάνω για την γυναίκα μου

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στη συνέντευξη τύπου της ΚΟΠ, ο Τάκης Μαυρήςπαρουσίασε την ιστορική φανέλα που φορούσε στον αγώνα με την Ιταλία και ανακοίνωσε πως θα μπει σε δημοπρασία, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου στην μνήμη της συζύγου του.

Bet on Alfa

«Αξίζει πολλά όπως και η γυναίκα μου άξιζε τόσα πολλά για μένα. Επέστρεψα από το εξωτερικό και την ερχόμενη Δευτέρα κλείνουν δύο χρόνια από το θάνατο της. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και αποφάσισα να βγει αυτή συλλεκτική φανέλα για αυτό το σκοπό. Ευχαριστώ την ΚΟΠ που θα μας τιμήσει» ανέφερε στον Super Sport FM 104.0.

«Όσοι φόρεσαν τη φανέλα της Εθνικής νιώθουν τιμή. Τον τότε καιρό εμείς οι ερασιτέχνες κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια πήραμε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Οι παίκτες που ήταν στην Εθνική Ιταλίας, τότε, έγραψαν ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Εμείς οι ερασιτέχνες κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα. Μόνο στα όνειρα σου έβαζες γκολ της Ιταλίας, όμως έτυχε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα (1-1). Προσπαθήσαμε να φέρουμε ένα τιμητικό αποτέλεσμα, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα παίρναμε ισοπαλία» συμπλήρωσε, ενώ στη συνέχεια, μίλησε για την απουσία κόσμου από τα γήπεδα.

«Αυτό που με ανησυχεί είναι η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα. Δεν γίνεται να παίζει η Εθνική και να μην υπάρχει κόσμος. Αυτό με λυπεί όσον αφορά την Ομόνοια».

Πηγή:sport-fm. com. cy

Autoremarketing

Bet on Alfa