ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜεγάλος βραχνάς οι αποδεσμεύσεις

Μεγάλος βραχνάς οι αποδεσμεύσεις

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών του ρόστερ της περσινής περιόδου της ομάδας μας βρίσκεται εκτός πλάνων για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γκαφούρ, Λόε, Μεχίας, Ετνρένα, Ζίβετς και Μότα παρά το γεγονός ότι διατηρούν συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και για τη νέα χρονιά, δεν υπολογίζονται.

Bet on Alfa

Την κάθε μια από τις πιο πάνω περιπτώσεις την χειρίζεται διαφορετικά το Δ.Σ της ομάδας μας μαζί με τον Διευθυντή ποδοσφαίρου. Παρόλα αυτά όλες μαζί αποτελούν μεγάλο οικονομικό βαρίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ και γίνεται προσπάθεια οι απαιτήσεις των πιο πάνω ποδοσφαιριστών να μειωθούν όσο περισσότερο γίνεται.

Μέχρι στιγμής το ποσό περίπου που θα κληθεί να πληρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις αποδεσμεύσεις υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1εκ. ευρώ και όπως αντιλαμβάνεστε αυτό βάζει  εμπόδια και στο προγραμματισμό.

Ελπίζουμε να βρεθούν οι λύσεις άμεσα έτσι ώστε στην  ΟΜΟΝΟΙΑ να απαλλαγούν με αυτό το θέμα και να μπορέσουν να επικεντρωθούν με όλο τους το είναι στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa