ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜεγαλώνει η διχόνοια...

Μεγαλώνει η διχόνοια…

Μετά την χθεσινοβραδινή απόφαση της Θύρας 9, όπως τα μέλη της απέχουν από την Καταστατική Συνέλευση του σωματείου, την οποία χαρακτηρίζει «στημένη», είναι κάτι που αυξάνει τον προβληματισμό στον σύλλογο. Η διχόνοια μεγαλώνει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η κατάληξη. Γίνεται, επίσης, λόγος για «κομπίνα», «κουκλοθέατρο» και γενικά για αποφάσεις προαποφασισμένες.

Bet on Alfa

«Εμείς τελειώσαμε με τα ψέματα και τις βρωμιές τους, εμείς δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση μαζί τους και σε καμιά περίπτωση δεν θα κάτσουμε να παίξουμε το παιχνίδι τους νομιμοποιώντας τις σαθρές διαδικασίες τους», τονίζει η Θύρα 9. Ουσιαστικό το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της Ομόνοιας, που αποτελεί την ψυχή της ομάδας, αφήνει να νοηθεί πως όλα είναι πιθανά, υπογραμμίζοντας: Σημειώστε το από τώρα, 29 του μήνα την ίδια ημέρα που κάποιοι θα βάζουν με τον πιο πραξικοπηματικό τρόπο την ταφόπλακα σε ιδέες και ιδανικά εμείς θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις».

Κάποιοι ας αναλογιστούν το βάρος της ευθύνης των αποφάσεών τους. Ας ανοίξουν τα μάτια και τα αφτιά τους, για να αποφευχθούν τα δυσάρεστα. Είναι κρίμα η νέα προσπάθεια να αρχίσει χωρίς την παρουσία του πιο δυνατού πυρήνα οπαδών της ομάδας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa