ΑρχικήDaily NewsΜεγαλώνει το χάσμα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Γιο-γιο

Μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Γιο-γιο

Το ότι οι σχέσεις του Γιώργου Οικονομίδη με την ομάδα μας ήταν διαταραγμένες, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο Οικονομίδης ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την Δόξα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με πάρα πολύ χαμηλές απολαβές. Ούτως ή άλλως στην Δόξα έπαιρνε ψίχουλα.

Bet on Alfa

Η καλή πρώτη χρονιά που έκανε στην ΟΜΟΝΟΙΑ έφερε στο προσκήνιο το συνηθισμένο κεφάλαιο της επαναδιαπραγμάτευσης του συμβολαίου του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε διατεθειμένη να συζητήσει κάτι τέτοιο, θέλοντας να ανταμείψει εν μέρη τον ποδοσφαιριστή για την καλή του παρουσία. Ωστόσο όταν η συζήτηση μπήκε στα ‘βαθιά’, παρουσιάστηκε χάσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσαρεστήθηκε από την στάση του ποδοσφαιριστή και του μάνατζερ του και ο Οικονομίδης από την άλλη θεώρησε ότι αξίζει περισσότερα.

Φυσιολογικά (λόγω και των πιο πάνω εξελίξεων), η δεύτερη χρονιά του Γιο-γιο, δεν ήταν τόσο καλή όσο η πρώτη. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε να κάνουν δεύτερες σκέψεις, αφού σταδιακά, τόσο επί ημερών Μιλόγιεβιτς, όσο και επί Κάρβερ, ο Γεράσιμος Φυλακτού προσπέρασε τον Γιο-Γιο στις προτιμήσεις τους για την ομάδα.

Για να φτάσουμε στον αγώνα με την Μπάνατς, όπου ο Φυλακτού πήρε φανέλα βασικού και ο Οικονομίδης έμεινε στον πάγκο. Λαμβάνοντας υπ ‘όψη ότι στον χώρο του άξονα θα επιστρέψει σταδιακά ο Μαργκάσα (μετά την απόκτηση στόπερ), ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Τουρέ, εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο αγωνιστικός χρόνος του Κύπριου διεθνή θα ήταν περιορισμένος.

Αυτά τα δεδομένα φαίνεται ότι μέτρησε ο Οικονομίδης, πριν κάνει τις όποιες κινήσεις φέρεται να έκανε. Από την στιγμή που θέλει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο, περισσότερα χρήματα αλλά και να μην χάσει την θέση του στην Εθνική Κύπρου, έκρινε πως έφτασε η ώρα για άλλες πολιτείες…

Τα πραγματικά δεδομένα τώρα. Ο Οικονομίδης έχει συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Για να φύγει, πρέπει  να φέρει πρόταση. Αν δεν φέρει μάλλον θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Γεννάρη, οπόταν και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες. Δεν ξέρουμε αν η Ανόρθωση, στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα για να τον αποκτήσει…Χωρίς αυτό να αποκλείει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Οι έμπειροι Κύπριοι ποδοσφαιριστές, σπανίζουν σήμερα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το χάσμα μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ποδοσφαιριστή μεγαλώνει επικίνδυνα. Σε βαθμό τέτοιο, που οι πιθανότητες για παραμονή του στο Ηλίας Πούλλος να λιγοστεύουν μέρα με την μέρα…

Autoremarketing

Bet on Alfa