ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜεσοεπιθετικά ερωτηματικά (πιθανή ενδεκάδα)

Μεσοεπιθετικά ερωτηματικά (πιθανή ενδεκάδα)

Για διάφορους λόγους, η ενδεκάδα που θα παρουσιάσει στον αποψινό αγώνα ο Αναστασίου αποτελεί γρίφο. Από την μια η επάνοδος κάποιων ποδοσφαιριστών, η απουσία άλλων και η πρόθεση που υπάρχει για να δοθεί χρόνος και σε άλλους ποδοσφαιριστές, καθιστούν την ενδεκάδα αμφίρροπη. Οι απουσίες γνωστές, Χριστοφή, Τζιωνής, Πρτσε, Σοάρες και προστέθηκε ο Παναγή, που αντιμετώπισε πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση.

Bet on Alfa

Κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Μεχίας αφού έμεινε εκτός αποστολής ο Παναγή. Την ευκαιρία του αναμένει και ο νεαρός Αντωνίου, όμως ο Ισπανός είναι ο επικρατέστερος. Στην άμυνα, ίσως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, με τους Μότα δεξιά, Μανρίκε αριστερά και Βύντρα και Κούσουλο στα στόπερ, να αποτελούν την τετράδα.

Στη μεσαία γραμμή, σίγουρος ο Γκόμεθ. Ποιος θα πλαισιώσει τον Ισπανό, σε ρόλο ανασταλτικού; Ο νεαρός Χαραλάμπους διεκδικεί θέση, υποψήφιοι και οι Κατελάρης και Λοέ. Σε ρόλο επιτελικού ίσως δούμε τον Μόντες.

Στα άκρα της επίθεσης, δεξιά ο Μαυρίας, αριστερά ο Κολοβός. Ο τελευταίος αν προτιμηθεί ως επιτελικός, τότε αριστερά ίσως αγωνιστεί ο Ζίβετς. Αυτό θα κριθεί από την ετοιμότητα του Σλοβένου. Στην κορυφή της επίθεσης, ενδέχεται να επανέλθει ο Ντάρμπισαϊρ. Εκτός κι αν ο Αναστασίου επιμείνει να τον κρατήσει στον πάγκο και διατηρήσει τη θέση του ο Ραμίρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa