ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετά τον Τζίμη, ο Ματ!

Μετά τον Τζίμη, ο Ματ!

Tο απόγευμα ενώπιον του κόσμου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ομόνοια ο Δημήτρης Χριστοφή. Ως γνωστόν, η συμφωνία των δυο πλευρών προνοεί επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2021.

Bet on Alfa

Μετά τον Τζίμη παίρνει σειρά ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και του πρωταθλήματος με 24 γκολ, έκανε μια εξαιρετική σεζόν και είναι λογικά η διοίκηση να θέλει να κρατήσει τον Άγγλο για περισσότερα χρόνια πέρα από άλλο ένα που διατηρεί συμβόλαιο. Άλλωστε, ο Ματ πέρα από σπουδαίος επιθετικός είναι και εξαίρετος χαρακτήρας αλλά και μια σπουδαία προσωπικότητα αναγκαία σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια. Επιδίωξη της διοίκησης είναι να κρατήσει τον Άγγλο για επιπλέον δυο χρόνια στην ομάδα, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2020. Αυτό θα κριθεί μέσα από τις συζητήσεις.

Οι δυο πλευρές θα εισέλθουν άμεσα σε συζητήσεις αφού μετά τον Χριστοφή, αποτελεί προτεραιότητα ο Ντάρμπισαϊρ. Είναι ένα κεφάλαιο που επιβάλλεται να κλείσει πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε ο ποδοσφαιριστής να είναι επικεντρωμένος στις προπονήσεις. Ο 31χρονος άσος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ομόνοια, όπως και η οικογένειά του από την παραμονή της στην Κύπρο και εκφράζεται η πίστη πως θα υπάρξει θετική κατάληξη το συντομότερο.

Autoremarketing

Bet on Alfa