ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετεγγραφές, αφαιρέσεις, προετοιμασία

Μετεγγραφές, αφαιρέσεις, προετοιμασία

Στην Κύπρο βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς. Ο τεχνικός διευθυντής αφού έκλεισε τη συμφωνία με τον Ολίβα, τον 53χρονο τεχνικό, θα βρεθεί και πάλι στο γραφείο του για να τρέξει τα υπόλοιπα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού.

Bet on Alfa

Θα οριστικοποιηθεί το προπονητικός κέντρο που θα μεταβεί η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα είναι στην Πολωνία και στο «Ρέμες». Θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ και ενδέχεται να μην συνεχίσουν, με ένα από αυτούς να είναι ο Μαργκάσα. Μένει να διαφανεί τι γίνεται με τους Λόπες και Αλβμπόγκε αφού ο Άλεξ Σοάρες θα συνεχίσει.

Παράλληλα θα γίνουν κινήσεις για προσθήκες. Έγιναν μόλις τρεις, αυτές των Μεχίας, Ενρίκες και Γκρίνιτζ. Υπολογίζεται ότι οι μετεγγραφές θα φθάσουν τις 12 εάν όχι και παραπάνω. Οπόταν υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι να συμπληρωθεί το ρόστερ. Θα γίνουν κινήσεις σε όλες τις γραμμές.

Μέχρι τις 2 Ιουλίου που θα αρχίσει την προετοιμασία της η Ομόνοια, λογικά θα έχει συμπληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ. Κάποιες μετεγγραφές ενδέχεται να γίνουν στην πορεία. Άλλωστε, το πρωτάθλημα αρχίζει στις 25 Αυγούστου και μέχρι τότε είναι πιθανό να προκύψουν αξιόλογες περιπτώσεις και με χαμηλότερο κασέ απ’ ότι σήμερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa