ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετεγγραφές ποιότητας, που θ’ ανεβάσουν το επίπεδο

Μετεγγραφές ποιότητας, που θ’ ανεβάσουν το επίπεδο

Τα προηγούμενα χρόνια η Ομόνοια υστέρησε αφάνταστα σε ποιότητα. Κι αυτό καθώς, δεν έγιναν οι σωστές επιλογές, αυτοί που ήλθαν δεν αντιλήφθηκαν πιθανότατα το μέγεθος της Ομόνοιας, με αποτέλεσμα να αποτύχει πλήρως ο σχεδιασμός.

Bet on Alfa

Πλέον, με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Ομόνοια, ιδιαίτερα ο Λάρκου που δούλεψε ως προπονητής, μάλιστα σε πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες και όμως κατάφερε να πανηγυρίσει δυο κύπελλα, η Ομόνοια μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Να φέρει δηλαδή ποδοσφαιριστές που θα προσδώσουν ποιότητα, ανάλογη του εκτοπίσματος του Συλλόγου.

Οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές να είναι αξίας, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Σε συνδυασμό με αυτούς που συνεχίζουν, να μπορέσουν να βάλουν την Ομόνοια ξανά σε λεωφόρους, αυτές που οδηγούν στην επιτυχία, στην καταξίωση.

Ο σχεδιασμός αυτή τη φορά επιβάλλεται να πετύχει. Αυτοί που θα έλθουν θα πρέπει να δικαιώσουν και με το παραπάνω αυτούς που θα τους επιλέξουν. Μόνο έτσι θα σμικρύνει η διαφορά από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια κάνουν πρωταθλητισμό. Μ’ ένα καλό, ποιοτικό ρόστερ, τον προπονητή να έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού και να δείχνει ότι ξέρει που ήλθε, ναι η Ομόνοια μπορεί να επιστρέψει δυναμικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa