ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετρά επιστροφές ενόψει «αιώνιου»

Μετρά επιστροφές ενόψει «αιώνιου»

Διήμερο ρεπό, για χθες και σήμερα, παραχώρησε η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές αφού υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων. Λογικά θα πάρουν ρεπό και το Σαββατοκύριακο και από βδομάδας θα στρωθούν για τα καλά στη δουλειά ενόψει ΑΠΟΕΛ. Από αύριο το πρωί θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις, από τις οποίες θα απουσιάζουν οι διεθνείς, τρεις Κύπριοι και δυο Ελλαδίτες. Πρόκειται για τους Παναγή, Κούσουλο, Τζιωνή, Κολοβό και Μαυρία.

Bet on Alfa

Στα ευχάριστα για τον Αναστασίου ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι, που είναι ορισμένο για το Σάββατο 30 Μαρτίου, είναι η επάνοδος ποδοσφαιριστών που το προηγούμενο διάστημα ήταν απόντες λόγω τραυματισμού. Παναγή, Λόρα και Πρτσε. Τρεις ποδοσφαιριστές που θα αυξήσουν τις επιλογές του προπονητή. Είναι και οι Ζίβετς και Κατελάρης, όμως φαντάζει δύσκολο να προλάβουν. Σίγουρη η απουσία του Χριστοφή, που υπολογίζεται να είναι έτοιμος μέσα στον Απρίλιο και ενδεχομένως να προλάβει κάποια ματς στο τέλος.

Η Ομόνοια έχει ως στόχο τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Να κάνει αυτό που έκανε απέναντι στην ΑΕΛ, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός της. Αυτό θα επιδιώξει και επί του ΑΠΟΕΛ, με το κίνητρο να είναι τεράστιο. Έξι χρόνια συμπληρώνονται από την τελευταία νίκη της. Θέλουν άλλο κίνητρο οι ποδοσφαιριστές της; Δεν είναι καιρός να βάλουν ένα τέλος;

Autoremarketing

Bet on Alfa