ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε αντεπίθεση και γκολάρες η Τότεναμ (vid)

Με αντεπίθεση και γκολάρες η Τότεναμ (vid)

Ο Κέιν έσπασε την κατάρα του Αυγούστου και η Τότεναμ με γκολάρες και αντεπίθεση επικράτησε 3-1 της Φούλαμ. Νίκες για Εβερτον, Λέστερ, Μπόρνμουθ.

Bet on Alfa

Ο Κέιν έσπασε την κατάρα του Αυγούστου και η Τότεναμ με γκολάρες και αντεπίθεση επικράτησε 3-1 της Φούλαμ. Νίκες για Εβερτον, Λέστερ, Μπόρνμουθ.

Η Φούλαμ έβαλε δύσκολα στην Τότεναμ, αλλά οι Σπερς με αντεπίθεση και υπέροχα τέρματα επικράτησαν 3-1 και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη στη σεζόν! Ο Χάρι Κέιν έσπασε την κατάρα του Αυγούστου, αφού για πρώτη φορά με τη φανέλα των Λονδρέζων πέτυχε γκολ τον συγκεκριμένο μήνα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος, πίεσαν αισθητά τους «Κότατζερς» και προσπάθησαν να απειλήσουν. Ωστόσο, τόσο ο Ντέλε Αλι όσο και ο Ερικσεν (δοκάρι) δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η Φούλαμ δεν είχε ρυθμό, αλλά θα μπορούσε κι αυτή να σκοράρει, αλλά ο Σεσενιό δεν ήταν εύστοχος. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 43′ για να δούμε γκολ, με τον Λούκας να πετυχαίνει ένα υπέροχο τέρμα με το αριστερό. Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη, με τη Φούλαμ να ανεβάζει στροφές και στο 48′ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, μιας και το πλασέ του Μίτροβιτς βρήκε το δοκάρι. Ωστόσο, στο 52′ ο Σέρβος διεθνής έφερε το ματς στα ίσα. Ο Σεσενιό έκανε τη σέντρα στον… πεσμένο Μίτροβιτς που σκόραρε με κεφαλιά. Στο 71′ ο Κέιν είχε δοκάρι σε προβολή στο πρώτο δοκάρι, όμως τη λύση έδωσε στο 74′ ο Τρίπιερ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-1. Από την αντεπίθεση των Σπερς δεν μπορούσε να λείψει ο αρχηγός! Ο Κέιν υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Λαμέλα, έκανε εξαιρετική προσποίηση και διαμόρφωσε το 3-1. Ετσι, έπειτα από 15 ματς, 17 ώρες και 45 αγωνιστικά λεπτά (αλλά και 49 προσπάθειες) βρήκε δίχτυα με τους Σπερς τον Αύγουστο!

Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Τρίπιερ, Ντέιβις, Σάντσες (63′ Ντεμπελέ), Ερικσεν, Λούκας, Αλι, Ντάιερ (73′ Λαμέλα), Κέιν (89′ Γουίνκς)

Φούλαμ: Φάμπρι, Λε Μαρσάντ, Μπράιαν (85′ Κρίστι), Τσέιμπερς, Μενσά, Κέρνι (73′ Γιόχανσεν), Σέρι, Ανγκισά, Σεσενιό, Μίτροβιτς, Καμαρά (88′ Σίρλε)

Πρώτη νίκη για Έβερτον
Η Έβερτον είχε ξανά πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν, κερδίζοντας με 2-1 την Σαουθάμπτον. Η άμυνα των φιλοξενούμενων παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και στο 15’ τιμωρήθηκε για αυτό, όταν ύστερα δουλεμένη εκτέλεση φάουλ ο Γουόλκοτ έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 31’ με τον Ριτσάρλισον έπειτα από ασίστ του Γουόλκοτ και η Έβερτον έθεσε στέρεα θεμέλια για τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με το πρώτο γκολ του Ινγκς στο τελικό 2-1 στο 54’.

Με ανατροπή η Μπόρνμουθ
Η Μπόρνμουθ έκανε την ανατροπή, έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της τις 4 συνεχόμενες νίκες στην Premier League (το σερί ξεκίνησε από πέρυσι) και ανάγκασε την Γουέστ Χαμ στη δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 33’ με πέναλτι του Αρναούτοβιτς, όμως μέσα σε 5’ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει την ανατροπή. Ο Γουίλσον έκανε αρχικά το 1-1 στο 65’, πριν έρθει ο Κουκ να κάνει το 1-2 στο 66’.
Η Γουλβς τα δοκάρια, η Λέστερ την ουσία
Την πρώτη νίκη στη σεζόν πέτυχε η Λέστερ, η οποία επικράτησε 2-0 της Γουλβς. Οι Αλεπούδες είχαν ουσία, αντίθετα οι νεοφώτιστοι είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη. Οι «Λύκοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχαν δυο δοκάρια στο α’ μέρος με τους Μουτίνιο, Χιμένες, αλλά κι ένα… αυτογκόλ, με τον Ντόχερτι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Λέστερ στο 45′ κατάφερε με τον Μάντισον να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Βάρντι αντίκρισε απευθείας κόκκινη στο 62′ για σκληρό μαρκάρισμα στον Ματ Ντόχερτι και οι γηπεδούχοι αισθάνθηκαν έντονη πίεση. Η Γουλβς  έκανε φάσεις, ενώ στο 80′ η προσπάθεια του Κάστρο βρήκε πάλι το δοκάρι.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa