ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε αυτούς πάει στο «αιώνιο» ο Φρέντμπεργκ

Με αυτούς πάει στο «αιώνιο» ο Φρέντμπεργκ

Ως γνωστόν, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί στο σημερινό «αιώνιο» ντέρμπι με τις απουσίες των Παναγή, Αλβμπόγκε, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Εκίθα που είναι τραυματίες και του Καντέ, που έμεινε εκτός λόγω καρτών. Οι τέσσερις πρώτοι είναι μόνιμα απόντες τον τελευταίο καιρό, ο Εκίθα αγωνίστηκε πολύ λίγο πρόσφατα. Ουσιαστικά, η σημαντικότερη απουσία είναι του Καντέ, αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή κλασικού αριστερού μπακ. Οπόταν, ο Φρέντμπεργκ οδηγείται σε λύση ανάγκης, με τον Αντόνια να φαντάζει ως ο επικρατέστερος, παρόλο που τη θέση μπορεί να καλύψει και ένας εκ των Τζαϊλσον ή Δημητρίου.

Bet on Alfa

Ο Μπρέβελντ είναι στην αποστολή όμως δύσκολα θα αρχίσει τον αγώνα λόγω προβλήματος στη μέση. Ο Μαδούρο παρουσιάζεται καλά και ενδέχεται να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Ας δούμε, λοιπόν, πως αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα μας στο σημερινό ντέρμπι με τον Αποέλ ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ:

Ο Μιχαϊλοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Τζαϊλσον, Βύντρα, Γουίλιαμ και Αντόνια.
Στη μεσαία γραμμή, οι Κατελάρης και Μαδούρο έχουν τον πρώτο λόγο ως ανασταλτικοί και θα κινείται πιο μπροστά ο Άλεξ. «Παίζει» και το σενάριο να μείνει στον πάγκο ένας εκ των δύο πρώτων, ιδιαίτερα ο Μαδούρο εάν δεν αισθάνεται απόλυτα καλά, να μετακινηθεί πιο πίσω ο Άλεξ και να αγωνιστεί ως επιτελικός ο Κανού.

Στην επίθεση, από τη στιγμή που ο Αντόνια προτιμηθεί για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Κιπιάνι θα αγωνιστεί ως εξτρέμ. Δεξιά ο Χριστοφή και στην κορυφή ο Ντάρμπισαϊρ.

Autoremarketing

Bet on Alfa