ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε «διπλό» όλα θα είναι πιθανά!

Με «διπλό» όλα θα είναι πιθανά!

Τέλος ή παράταση; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της πετόσφαιρας ενόψει του τρίτου τελικού των πλέι-οφ μεταξύ του Green Air Παφιακού και της Ομόνοιας στο «Αφροδίτη», απόψε στις 20:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision 5.

Bet on Alfa

Η νίκη που πέτυχε η Ομόνοια τη Δευτέρα με 3-1 σετ, μείωσε την διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων στις δυο νίκες και ο τρίτος τελικός αποκτά ενδιαφέρον. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να φθάσουν σε άλλη μια νίκη, να μειώσουν σε 3-2 στις νίκες και να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Έτσι, η Ομόνοια θα μείνει «ζωντανή» και στο «Ελευθερία» τη Δευτέρα θα επιδιώξει το 3-3, για να παίξει στον τελικό των τελικών στην Πάφο. Σε διαφορετική περίπτωση, με νίκη του Παφιακού όλα τελειώνουν.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν να κρύψουν τίποτα σε θέματα τακτικής αφού ήδη έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους πέντε φορές. Ο Γιάννης Καλματζίδης, θα στηριχθεί στους: Ax. Πετρακκίδη, Αυγ. Σαββίδη, Σ. Πετρακκίδη, Χρ. Αντωνιάδη, Κ. Αδάμου, Χρ. Προδρόμου, Αγ. Αλεξίου, Μ. Παπαχριστοδούλου, Σ. Μπέγκρει, Μ. Σιντιμπέ και Χ. Φιλάρντι. Εναλλακτικές λύσεις αποτελούν οι Α. Σαββίδης, Κ. Αχιλλέως.

Autoremarketing

Bet on Alfa