ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε ενδεκάδα ανάγκης (το πιθανό σχήμα)

Με ενδεκάδα ανάγκης (το πιθανό σχήμα)

Οι επιλογές είναι περιορισμένες, μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αφού δεν υπολογίζονται οι Μαργκάσα, Λόπες, Σοάρες που είναι εκτός ομάδας, Ντάρμπισαϊρ, Καντέ και Τζαϊλσον λόγω καρτών, Χριστοφή, Κατελάρης, Κιπιάνι, Μιχαϊλοφ και Αλβμπόγκε που είναι τραυματίες). Από τους 14 που είναι στην αποστολή, οι τέσσερις δεν έχουν καθόλου χρόνο συμμετοχής (Αντωνίου, Εκίθα, Φραγκέσκου, Κατσαντώνης) και άλλοι με περιορισμένο χρόνο στα πόδια τους. Αφάνταστα δύσκολο το έργο της Ομόνοιας, απέναντι σε μια ομάδα που πάει γεμάτη και με καλή ψυχολογία αφού έθεσε εκτός τη δική μας στο Κύπελλο.
Με αυτούς που έχει, με αυτούς θα διεκδικήσει τη νίκη η Ομόνοια. Ο Πέτεφ, που επιστρέφει στον πάγκο αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με τον Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια. Τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει πιθανότατα ο Δημητρίου, παρόλο που «παίζει» και το σενάριο να αγωνιστεί ο Βύντρα. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Εκίθα θα κάνει ντεμπούτο δίπλα στον Γουίλιαμ στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα κινείται ο Παναγιώτου.
Στη μεσαία γραμμή, Μαδούρο και Μπρέβελντ στον άξονα και στα άκρα, δεξιά ο Αντόνια και αριστερά ο Σόλομον. Στην επίθεση ο Κανού θα πλασιώσει τον νεαρό Κατσαντωνη. Στον πάγκο θα μείνει ο Αντώνίου, ο Φραγκέσκου και ένας εκ των Εκίθα ή Δημητρίου, αναλόγως με την επιλογή που θα κάνει ο Πέτεφ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa