ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε πένθος μεν, MVP δε ... ο Ντι Μαρία...

Με πένθος μεν, MVP δε … ο Ντι Μαρία την οδήγησε στη νίκη (video)

Στην πρεμιέρα του 4ου γκρουπ του Copa America, Αργεντινή κατέβαλλε την αντίσταση της Χιλής στο “Levi’s Stadium” έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Άνχελ Ντι Μαρία που την οδήγησε στη νίκη με 2-1. Ο Παναμάς με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε της Βολιβίας. Δύο ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης με την Χιλή, ο Άνχελ Ντι Μαρία έμαθε πως η γιαγιά του έφυγε από τη ζωή.

Πρεμιέρα του 4ου γκρουπ στο Copa America, όπου στο “Levi’s Stadium” της Σάντα Κλάρα, συγκρούστηκαν Αργεντινή και Χιλή. Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στον πάγκο από τον Χεράρδο Μαρτίνο, όμως ο Άνχελ Ντι Μαρία είχε κέφια και ανέλαβε να οδηγήσει την “αλμπισελέστε” στη νίκη.

Bet on Alfa

Το πρώτο ημίχρονο είχε… δύο κίτρινες (Βιδάλ, Ίσλα) και κανένα γκολ. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Μπανέγα τροφοδότησε τον Ντι Μαρία και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να βάλει μπροστά στο σκορ την Αργεντινή. Οκτώ λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Ντι Μαρία ήταν αυτός που έδωσε στον Μπανέγα, που σημείωσε το 2-0 για την “αλμπισελέστε”.

Η Χιλή δεν μπόρεσε τίποτα παραπάνω από το να μειώσει για το τελικό 2-1 στο παιχνίδι, με σκόρερ τον Φουενσαλίδα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 [iframe id=”https://www.youtube.com/embed/WQZkA9Qgsa0″]

Νίκη με Πέρες για Παναμά

Στο “Citrus Bowl” του Ορλάντο διεξήχθη το άλλο παιχνίδι του 4ου γκρουπ, αυτό ανάμεσα σε Βολιβία και Παναμά. Ο Μπλας Πέρες μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Παναμά έπειτα από ασίστ του Κιντέρο και το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα πράγματα… αγρίεψαν, ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση για τους Βολιβιανούς με τον Άρσε στο 54ο λεπτό.

Συνολικά 7 κίτρινες κάρτες βγήκαν από το τσεπάκι του Μοντέρο, πριν ο Μπλας Πέρες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι χαρίσει μια σπουδαία νίκη για τον Παναμά με το τελικό 2-1.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/4mCXd7jbOFU”]

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Μπανέγα, Αουγκούστο Φερνάντες, Γκαϊτάν (87′ Κρανεβίτερ), Ντι Μαρία (80′ Λαμέλα), Ιγκουαΐν (74′ Αγκουέρο).

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα (54′ Ορελάνα), Ντίας, Αράνγκις (82′ Φουενσαλίδα), Βιδάλ, Αλέξις Σάντσες, Βάργκας (68′ Πινίγια), Μποσεχούρ.

ΠΑΝΑΜΑΣ: Πενέδο, Ματσάδο, Μπαλόι, Κάμινγκς (63′ Λουίς Ενρίκες), Ρόντερικ Μίλερ, Γκαμπριέλ Γκόμες, Γοδόι, Κούπερ, Κιντέρο, Γκαμπριέλ Τόρες (56′ Τεχάδα), Μπλας Πέρες.

ΒΟΛΙΒΙΑ (3-5-2): Λάμπε, Εγκίνο (46′ Μελεάν), Έντουαρντ Σεντένο, Καμπρέρα, Ασόγκε, Σαουσέδο (46′ Χασμάνι Κάμπος), Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάρβιν Μπεχαράνο, Σμέντμπεργκ-Νταλένσε, Άρσε, Ντουκ.

Πηγή: http://www.sport24.gr/

Autoremarketing

Bet on Alfa