ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε... double στους "8" η Τότεναμ (vid)

Με… double στους “8” η Τότεναμ (vid)

Μετά το 3-0 στο Λονδίνο, οι Spurs νίκησαν και στο Ντόρτμουντ την Μπορούσια (0-1) και βρίσκονται στους προημιτελικούς του Champions League!

Bet on Alfa

Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς είχε κρίνει, ουσιαστικά, τα πάντα. Μπορεί να λέμε ότι οι Γερμανοί δεν τα παρατούν ποτέ και να είναι αλήθεια, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι η Τότεναμ δεν καταλαβαίνει από τέτοια όταν απέναντι της έχει την Ντόρτμουντ. Δύο φορές την αντιμετώπισε πέρυσι, δύο φέτος, τέσσερις νίκες είναι ο απολογισμός και η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο και του Χάρι Κέιν, ο οποίος βρήκε δίχτυα, συνεχίζει το ταξίδι της στην κορυφαία διοργάνωση…

Το ματς άρχισε με την Ντόρτμουντ να πιέζει για το γρήγορο γκολ που θα της έδινε πίστη ότι μπορεί και να είναι μια μεγάλη βραδιά, αλλά στο 11′ μεγάλο ήταν το τάκλιν του Βερτόνγκεν, ο οποίος πήρε το… γκολ από το πόδι του Ρόις. Η Τότεναμ πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο μετά το πρώτο 15λεπτο αλλά όχι για πολύ, αφού η Μπορούσια μετά το 25λεπτο ανέβασε ρυθμό και έφτιαξε τις φάσεις για να προηγηθεί. Ο Γιορίς, όμως, ήταν άψογος και είπε “όχι” σε Βάιγκλ (μεγάλη διπλή επέμβαση στο 33′), Ρόις (34′) και Γκέτσε (35′), κρατώντας το 0-0. Το οποίο, αν και μάλλον δεν θα το άξιζε η Τότεναμ με βάση όσα είχε δείξει στο πρώτο 45λεπτο, θα μπορούσε να ήταν και 0-1, αν ο Σον τελείωνε καλύτερα την αντεπίθεση.

Αν, δηλαδή, τελείωνε όπως ο Κέιν στο 48′, όταν πήρε την κάθετη πάσα του Σισοκό και πλάσαρε όπως έπρεπε τον Μπούρκι για το 0-1. Αν υπήρχε έστω μία ελπίδα για την Ντόρτμουντ, χάθηκε κι αυτή εκείνη την στιγμή, με αποτέλεσμα η συνέχεια του παιχνιδιού να είναι καθαρά τυπική διαδικασία. Η Τότεναμ κρατούσε το σκορ και ήταν επιπόλαια σε κάποιες αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις, η Ντόρτμουντ έψαχνε την ισοφάριση αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική και έτσι το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τους Λονδρέζους να προετοιμάζονται πλέον για τους “8”.

Ντόρτμουντ (Λουσιάν Φαβρ): Μπούρκι, Βολφ (62′ Μπρουν Λάρσεν), Ακάντζι, Βάιγκλ, Ντιαλό, Βίτσελ, Ρόις (74′ Ντιλέινι), Γκέτσε, Σάντσο, Γκερέιρο (62′ Πούλισιτς), Αλκάθερ.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Γουίνκς (55′ Ντάιερ), Σισοκό, Ερικσεν (83′ Ρόουζ), Σον (71′ Λαμέλα), Κέιν.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa