ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜηδέν παθητικό για να ελπίζει…

Μηδέν παθητικό για να ελπίζει…

Ένα ματς, ολόκληρη η σεζόν. Δεν είναι υπερβολή αλλά μια φράση που αντικατοπτρίζει τη σημασία της σημερινής αναμέτρησης της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, με την Ομόνοια να καλείται να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου ματς και να συνεχίσει την πορεία της στο θεσμό. Μπορεί; Η απάντηση στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, στις 17:00.

Bet on Alfa

Το «τριφύλλι» για να ελπίζει σε πρόκριση, πρωτίστως θα πρέπει να διαφυλάξει ανέπαφη την εστία του. Το μηδέν παθητικό επιβάλλεται. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή δεχθεί γκολ θα θέλει να πετύχει τρία, κάτι που φαντάζει δύσκολο. Εφόσον, λοιπόν, δεν παραβιαστεί η εστία της Ομόνοιας, με ένα γκολ είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης, ακόμη κι αν το πετύχει στην τελευταία φάση του αγώνα. Θα οδηγηθεί η αναμέτρηση στην παράταση.

Το καθαρό μυαλό ώστε να αποφευχθούν αβίαστα λάθη, είναι αναγκαίο. Με υπομονή στο παιχνίδι της, καλή κυκλοφορία της μπάλας και αποφασιστικότητα στις ενέργειες των παικτών, η Ομόνοια μπορεί. Θα πρέπει, επιτέλους, να είναι αποτελεσματική. Να τελειώσει τις φάσεις που θα δημιουργήσει. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης και εφόσον έχει διάρκεια στην απόδοσή της, όλα είναι πιθανά.

Autoremarketing

Bet on Alfa