ΑρχικήDaily NewsΜια γροθιά, το επιβάλλει η ιστορία μας

Μια γροθιά, το επιβάλλει η ιστορία μας


Ο Τζον Κάρβερ στηρίχθηκε για άλλη μια φορά από την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρόλο που ο προβληματισμός είναι έντονος, δόθηκε άλλη μια ευκαιρία στον Άγγλο τεχνικό και η μπάλα είναι στα δικά του πόδια.

Bet on Alfa

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι δύσκολο, ο καθένας το αναγνωρίζει. Αυτό που αναμένει η διοίκηση αλλά και ο κόσμος, είναι να δει την ομάδα αλλαγμένη προς το καλύτερο. Δεν είναι κατ’ ανάγκην το αποτέλεσμα αλλά η εμφάνιση. Να πείσει επιτέλους η Ομόνοια ότι έχει μέλλον και ότι μπορεί να αλλάξει έστω και σταδιακά η εικόνα της ομάδας.

Σαφώς και δεν είναι ότι καλύτερο να πηγαίνει ο προπονητής και γενικότερα η ομάδα σ’ ένα ντέρμπι με το πιστόλι στον κρόταφο, αλλά γι’ αυτό δεν ευθύνεται κανείς πέρα από τον ίδιο. Οι υποσχέσεις τους έως τώρα έμειναν ανεκπλήρωτες. Έχει να δώσει απαντήσεις. Αν μπορεί ή όχι, το γήπεδο θα δείξει.

Αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι, να νιώσει η ομάδα ότι ο κόσμος είναι δίπλα της. Να πάμε στο Τσίρειο σαν μια γροθιά. Δεν χωράνε εχθρότητες. Όλοι είμαστε η Ομόνοια. Είναι κάτι που το επιβάλλει η ιστορία μας. Όσες πίκρες κι αν πέρασε και περνά ο Ομονοιάτης, δεν το βάζει κάτω και θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί νικητές.

Ενωμένοι, λοιπόν, ομάδα, διοίκηση και κόσμος, να πάμε στο Τσίρειο και να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Στο προσεχές διάστημα θα πρέπει να γίνουν όλες οι ενέργειες που θα βοηθήσουν την ομάδα να πάει με πίστη και αποφασιστικότητα για το διπλό.

Αυτό που βγαίνει από το «Ηλίας Πούλλος» είναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μετά την αμφισβήτηση οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό τιμ είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο. Να παίξουν μπάλα και αν έλθει και το θετικό αποτέλεσμα ακόμη καλύτερα. Οι υποσχέσεις ας γίνουν επιτέλους πράξη.

Autoremarketing

Bet on Alfa