ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜουρίνιο: «Εχω 14/14 προκρίσεις στο Champions League, δυο φορές...

Μουρίνιο: «Εχω 14/14 προκρίσεις στο Champions League, δυο φορές δεν έπαιξα και πήρα το Europa!» (vid)

«Χείμαρρος» ήταν ξανά ο Ζοσέ Μουρίνιο, υπογραμμίζοντας στη συνέντευξη Τύπου πως ως προπονητής μετράει το «απόλυτο» σε προκρίσεις από τους ομίλους του Champions League, ενώ τις δυο φορές που δεν συμμετείχε κατέκτησε το Europa League!

Bet on Alfa
 Μπορεί το Ολντ Τράφορντ, που είχε αρκετά άδεια καθίσματα, να έζησε άλλο ένα «ψυχοβγαλτικό» βράδυ, ωστόσο στο φινάλε πανηγύρισε το γκολ του Φελαϊνι, τη νίκη επί της Γιουνγκ Μποίζ (1-0) και την μαθηματική πρόκριση στους 16 των «αστεριών», δίνοντας το δικαίωμα στον Μουρίνιο να… ξεσαλώσει!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Πορτογάλος προπονητής περηφανεύτηκε, απευθυνόμενος στους εχθρούς του (σ.σ lovers τους αποκάλεσε χαρακτηριστικά), λέγοντας πως έχει προκριθεί κάθε φορά από τους ομίλους του Champions League, μετρώντας 14/14 παρουσίες στους 16 της διοργάνωσης, ενώ τις δυο φορές που δεν μπόρεσε να παίξει (2003, 2017) κατέκτησε το Europa League!

«Αρχικά επιτρέψτε μου να στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που με… αγαπούν. Έχω παίξει για 14 σεζόν στη διοργάνωση και προκρίθηκα από τους ομίλους σε όλες. Τις δυο φορές που δεν συμμετείχα, πήγα και κατέκτησα το Europa League! Άρα σε 16 χρόνια, 14 φορές προκρίθηκα από τους ομίλους και από τα δυο που συμμετείχα στο Europa, το σήκωσα και τις δυο. Απλώς επειδή αυτοί που με… αγαπούν είναι λίγο περίεργοι και τους αρέσουν τα στατιστικά».

Πάντως οι προσωποκεντρικές δηλώσεις του για άλλη μια φορά ξένισαν αρκετούς, με τους Ρίο Φέρντιναντ και Πολ Σκόουλς μάλιστα να τον ψέγουν ιδιαίτερα γι’ αυτό στην εκπομπή του BT αργότερα το βράδυ.

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa