ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜουρίνιο μέχρι το 2020 στην Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο μέχρι το 2020 στην Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο μέχρι το 2020 με option για έναν ακόμα χρόνο. «Είμαι πραγματικά περήφανος».

Μέχρι αυτές τις μέρες κανένας προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων δεν είχε κατακτήσει τίτλο στην πρώτη του σεζόν και ο Πορτογάλος μπήκε δυνατά, προσθέτοντας πέρυσι τρεις στην τροπαιοθήκη του Old Trafford [Community Shield, League Cup, Europa League]. Το club ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο 54χρονος θα μείνει στο τιμόνι του συλλόγου μέχρι το 2020 και ότι στο συμβόλαιό του μπήκε option επέκτασης για ένα ακόμα έτος. Το συμβόλαιο του Μουρίνιο έληγε το καλοκαίρι του 2019, οπότε ουσιαστικά η ανανέωση είναι για 1+1 χρόνο.

«Είναι τιμή για εμένα και είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και τον κύριο Γούντγουορντ για τη αναγνώριση της σκληρής δουλειάς μου και της αφοσίωσης. Είμαι ενθουσιασμένος που νιώθουν και εμπιστεύονται το ότι είμαι ο κατάλληλος προπονητής για το μέλλον αυτού του τεράστιου συλλόγου» είπε ο Μουρίνιο. Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Εντ Γούντγουορντ, δήλωσε.

«Ο Ζοσέ έχει ήδη καταφέρει σπουδαία πράγματα σαν προπονητής της Γιουνάιτεντ και είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε τουλάχιστον μέχρι το 2020. Η δουλειά και ο επαγγελματισμός του είναι εξαιρετικά, ενώ έχει αγκαλιάσει την επιθυμία του club να προωθήσει ποιοτικούς νεαρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα».

Πηγή:Gazzetta.gr

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa