ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπήκε ασπίδα στους παίχτες του ο Αναστασίου

Μπήκε ασπίδα στους παίχτες του ο Αναστασίου

Θεωρούμε ότι για το σημερινό αποκλεισμό και τα δύο παιχνίδια απέναντι στον Απόλλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αναστασίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη στα 3 από τα 4 ημίχρονα και λόγω ατυχίας, αλλά και αδυναμιών (που υπάρχουν) έχασε στα σημεία από την λεμεσιανή ομάδα.

Bet on Alfa

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά τον σημερινό αποκλεισμό θέλησε να μπει ασπίδα στους ποδοσφαιριστές του και θεωρούμε ότι πολύ καλά έκανε. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναλαμβάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν 2.5 μήνες βρήκε μια ομάδα χωρίς φυσική κατάσταση, με πάρα πολλά κενά και αδυναμίες.

Η βελτίωση είναι εμφανέσταστη αφού η ομάδα μας σε κανένα παιχνίδι δεν παραδόθηκε με τον κύριο Αναστασίου στον πάγκο. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα να γίνουν. όμως θεωρούμε ότι αυτή την στιγμή οι ύβρεις σε ποδοσφαιριστές και προπονητές δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα, και συμφωνούμε απόλυτα με τον κύριο Αναστασίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δώσει ότι έχει και δεν έχει τους επόμενους αγώνες για να προλάβει το τρένο της εξάδα αρχικά, και μετά της Ευρώπης. Παράλληλα πρέπει σταδιακά να αρχίσει να χτίζει για τη νέα χρονιά . Αυτό είναι το στοίχημα από εδώ και πέρα και πρέπει αυτή την φορά να κερδηθεί!

Autoremarketing

Bet on Alfa