ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν

Μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν

H OMONOIA κέρδισε πριν από λίγο τη Δόξα με 2-0 στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που έγινε στο Μακάρειο Στάδιο και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με πανέμορφη κεφαλιά και Μποτεάκ στο 61ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι ποδοσφαιρσιτές του Χένινγκ Μπέργκ είχαν πολύ καλή παρουσία στο  το πρώτο ημίχρονο και με κινητήριο μοχλό τον Τιάγκο έφτιαξαν  3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.

Ευτυχώς ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ κατάφερε να ευστοχήσει σε μια από αυτές και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα μας πανέμορφη κεφαλιά.

Αμυντικά η ομάδα μας δεν κινδύνεψε σε αυτά τα πρώτα 45 λεπτά από την Δόξα, η οποίας όμως για ένα δεκάλεπτο μετά το γκολ που πέτυχε είχε την υπεροχή. Παρόλα αυτά ήταν φλιάρη και δεν υπήρξαν προβλήματα για τη εστία του Ουζόχο.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπήκε καλύτερα, και έφτιαξε 2-3 καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ουζόχο.Ευτυχώς ο Νηγιριανός τερματοφύλακας ήταν σε πολύ καλή μέρα και κράτησε το μηδέν για την ομάδα μας.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μποτεάκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ΣΤΟ 61ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας και ουσιαστικά “σκότωσε το παιχνίδι”.

Στα εναπομείναντα 30 λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε σωστή διαχείριση και κατάφερε να φύγει χωρίς προβλήματα από το Μακάρειο Στάδιο.

Από τον σημερινό αγώνα κρατάμε ασφαλώς τους 3 βαθμούς, την παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και την μαζική παρουσία του κόσμου μας, που έδειξε ότι είναι δίπλα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα στο β’ μέρος έγιναν κάποια λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσει ο Μπέργκ έτσι ώστε να μην επαναληφθούν και να έχουμε προβλήματα στο μέλλον.

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Ντερβίτ, Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (83΄Παπαφώτης) Αρτάμπε, Αλεξάνδρου, Τραϊτσέφκσι, Μέσκα, Μιντίκκης, Καρλάο

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Περέιρα, Λέσιακς, Γιόρντι, Κούσουλος, Τιάγκο, Ορτέγα (77΄Μίκου) Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊαρ (83΄Εζρά)

Autoremarketing

Bet on Alfa