ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜπορείτε; Ή τώρα ή ποτέ!

Μπορείτε; Ή τώρα ή ποτέ!

Το ματς με την ΑΕΚ ανήκει στην ιστορία, με όλα τα επακόλουθα και κυρίως την απογοήτευση του κόσμου. Γιατί εμφανίσεις σαν την χθεσινή διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Με ποια ψυχή θα πάνε, αυτοί που θα πάνε, την Τετάρτη στο Τσίρειο.
Μεθαύριο η Ομόνοια σε 90 ίσως και 120 λεπτά παίζει την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Έναν από τους δυο στόχους της. Ο άλλος, έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, άρχισε να ξεθωριάζει, κι ας οι μαθηματικές ελπίδες ακόμη είναι πολλές. Η ομάδα δεν πείθει.

Bet on Alfa

Ο Κάρβερ, οι ποδοσφαιριστές, ο Νταμπίζας και η διοίκηση της Ομόνοιας έχουν την ευκαιρία την Τετάρτη να δώσουν απάντηση και να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε από την αποκαρδιωτική εμφάνιση με την ΑΕΚ και την βαριά ήττα. Η Ομόνοια θέλει νίκη μέσα στο Τσίρειο για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Μπορεί; Την απάντηση θα την δώσει η ομάδα με την εμφάνισή της και το πάθος που θα πρέπει να βγάλει για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η πρόκληση είναι στα πόδια τους. Αν θέλουν να μετριάσουν τις εντυπώσεις από το χθεσινό χαστούκι, ας δείξουν στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου σταδίου ότι αυτοί θέλουν περισσότερο την πρόκριση και θα την πάρουν. Σε αντίθετη περίπτωση το κλίμα θα στραβώσει ακόμη περισσότερο και οι προεκτάσεις θα είναι αρνητικές για την ομάδα και τον σύλλογο.

Παίξτε μπάλα, αυτό θέλει ο κόσμος. Είναι τόσο δύσκολο; Αν ναι, τότε θα πρέπει να πάνε πολλοί σπίτι τους. Αποδείξτε ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε χθες αλλά και σε αρκετά άλλα παιχνίδια. Δέχεται τα γκολ σαν σε παιδική χαρά. Σε 24 αγώνες πρωταθλήματος, 34 γκολ παθητικό. Πού πας με τέτοια χάλια. Λογικό είναι να μην μπορείς να διακριθείς. Από υποσχέσεις ο κόσμος μπούχτισε. Η απάντηση την Τετάρτη. Μπορείτε; Δείξτε το, φωνάξετε το. Ή τώρα ή ποτέ!

Autoremarketing

Bet on Alfa