ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜπορεί και χωρίς Κριστιάνο η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Μπορεί και χωρίς Κριστιάνο η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Χωρίς Κριστιάνο και με εκτεταμένο rotation, η Ρεάλ πέρασε από το «Ροσαλέδα», επικράτησε 2-1 της Μάλαγα και βρέθηκε ξανά στην 3η θέση. Ηταν το 100ο παιχνίδι του Ζιντάν.

Bet on Alfa

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί και… χωρίς Κριστιάνο, Μπέιλ, αφού χωρίς αυτούς στη σύνθεσή της έχει κερδίσει και τα οκτώ τελευταία ματς στη La Liga (έχει σκοράρει 28 γκολ). Ο Ζιντάν με εκτεταμένο rotation είδε τη Βασίλισσα να κερδίζει 2-1 τη Μάλαγα στο Ροσαλέδα και να επιστρέφει στην 3η θέση και  στο -4 από την Ατλέτικο. Εκτός από τον Πορτογάλο και τον Ουαλό, ο Γάλλος τεχνικός ξεκούρασε και τους Κρόος, Μαρσέλο. Ηταν το 100ο ματς του Ζιντάν στον πάγκο της Βασίλισσας (σε όλες τις διοργανώσεις), με ρεκόρ νικών που φτάνει το 71.4%.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά, πίεσε, αλλά απέναντί της βρήκε τον εξαιρετικό Ρομπέρτο, ο οποίος με απίθανη επέμβαση στο 15ο λεπτό νίκησε τον Κόβατσιτς. Οι Μαδριλένοι πίεσαν και στο 23′ είχαν ακόμα μια μεγάλη φάση, αλλά το πλασέ του Λούκας κατέληξε άουτ. Ωστόσο, στο 29ο λεπτό ήρθε το γκολ, με απίθανο φάουλ του Ισκο, το οποίο ήταν και το πρώτο στην καριέρα του. Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να σκοράρει και στο 40′ αλλά ο Ρομπέρτο μπλόκαρε υπέροχα. Η Μάλαγα θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 43′, ο Καζεμίρο έκανε τρελή γκάφα, αλλά ο Ιτούρα νικήθηκε από τον Νάβας. Στο 63′ η Ρεάλ σφράγισει τη νίκη, με τον Καζεμίρο να πετυχαίνει το 2-0. Η Μάλαγα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ρολάν.

Μάλαγα: Ρομπέρτο, Τόρες, Ροζάλες, Μικέλ (71′ Ροδρίγκες), Ρίκα, Κάστρο, Ιτούρα, Αντριαν, Λασέν (53′ Μπουένο), Ιντέγιε (78′ Λεστιέν), Ρολάν

Ρεάλ: Νάβας, Ράμος, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Χερνάντες, Καζεμίρο, Ισκο (72′ Μαγιοράλ), Κόβατσιτς, Λούκας, Ασένσιο (66′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά

 

Autoremarketing

Bet on Alfa