ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜπορεί φτάνει να το πιστέψει περισσότερο (A' ημίχρονο)

Μπορεί φτάνει να το πιστέψει περισσότερο (A’ ημίχρονο)

ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας βρίσκονται στο 0-0 στο Α’ ημίχρονο του επαναληπτικού αγώνα για τον β’ γύρο του Κυπέλλου Κύπρου.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο 45′ λέπτο του αγώνα έδειξε διάθεση. απώλεσε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση.

Πρώτος ήταν ο Ντάρμπισαϊαρ όταν βρέθηκε φάτσα με τον Βάλε όμως το πλασέ του δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ντάρμπισαϊαρ μετά από μπαλιά του Κατελάρη έπιασε στον αέρα το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βάλε. Ακόμα μια τεράστια ευκαιρία χάθηκε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όταν ο Κολοβός μετά από μπαλιά του Λόρα βρέθηκε πλάτη μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα όμως δεν κατάφερε να γυρίσει για να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε.

Από την άλλη ο Απόλλωνας φαίνεται να προσέχει πολύ τα νότα του αφού επιθετικά δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτο 45′ λέπτο. Στα αρνητικά του πρώτου ημιχρόνου ο τραυματιμός του Ντάρμπσαίαρ ο οποίος πέρασε εκτός και την θέση του πήρε ο Ραμίρεζ στο 34ο λεπτό του ημιχρόνου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για την πρόκριση. Φτάνει να το πιστέψει και να το ζητήσει περισσότερο!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Βύντρα, Κούσουλος, Πρετσέ, Λόρα, Κατελάρης, Γκόμεθ, Αντζαγκούν, Μαυρίας, Κολοβός, Ντάρμπισαϊαρ (34΄Ραμίρεζ)

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Χάμπος, Βασιλείου, Σακέττι, Μάρκοβιτς, Φακούντο, Σαρντινέρο, Καραγιόλ, Ζελάγια

Autoremarketing

Bet on Alfa