ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜότα:"Θέλω να βελτιώνω παιχνίδι με παιχνίδι την απόδοση και...

Μότα:”Θέλω να βελτιώνω παιχνίδι με παιχνίδι την απόδοση και την φυσική μου κατάσταση”

Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάρκο Μότα, μίλησε στο Πρόγραμμα Αγώνα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. 

Bet on Alfa

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς περιμένεις το παιχνίδι απέαναντι στον Απόλλωνα;

Σίγουρα το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα είναι ντέρμπι, με μια καλή ομάδα που είναι στη 2η θέση, που παλεύει για το πρωτάθλημα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αλλά και εμείς είμαστε σε καλή φόρμα από πλευράς απόδοσης. Στο τελευταίο παιχνίδι δυστυχώς χάσαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις νίκες, στο σπίτι μας μπροστά στον κόσμο μας. Είναι σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες… Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε για την επιστροφή στις νίκες. Προσωπικά δεν νιώθω πίεση γι’ αυτό το γεγονός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μου αρέσει η πίεση.

Θέλω να κερδίζω το κάθε παιχνίδι, όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά ακόμα και στην προπόνηση. Αυτή είναι η νοοτροπία μου και πιστεύω είναι ο σωστός δρόμος στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό όμως πρέπει να σεβαστούμε την αντίπαλη ομάδα καθώς βρίσκεται σε καλύτερη θέση από εμάς στο πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει η ομάδα μας, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι ώστε να κερδίσει;

Για να κερδίσουμε τον αγώνα πρέπει να σταθούμε από τακτικης πλευρας καλά στο γήπεδο και να δώσουμε το 100% ο καθένας από εμάς. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική πάσα και στα τελειώματα των φάσεων, καθώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Επιπλέον πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί αμυντικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ η οποία δεν άξιζε τη νίκη όμως την πήρε από τα λάθη που κάναμε. Όπως είπα και πριν αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Έχεις σταθεροποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα, με καλές εμφανίσεις. Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Ναι, είμαι συνεχώς στην ενδεκάδα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να βελτιώνω παιχνίδι με παιχνίδι την απόδοση και την φυσική μου κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα καθώς όπως έχω πει, αγαπώ το ποδόσφαιρο το οποίο είναι η ζωή μου μαζί με την οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενος όταν παίζω και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και στον κόσμο μας. Είμαι εδώ για αυτούς τους λόγους και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα επόμενα πέντε παιχνίδια, ώστε να τα κερδίσουμε όλα αν αυτό καταστεί δυνατό. Όλη η προσοχή μου είναι στα παιχνίδια που απέμειναν.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa