ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝέος προπονητής ο Καρεκίν Κοστανιάν (δηλώσεις)

Νέος προπονητής ο Καρεκίν Κοστανιάν (δηλώσεις)

Το Τμήμα Φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του 50χρονου Αρμένιου, Καρεκίν Κοστανιάν, στη θέση του προπονητή.

Bet on Alfa

Ο κ. Καρεκίν Κονσταντιάν έχει συνδέσει το όνομά του με το Κυπριακό Φούτσαλ και τον σύλλογο του Αραράτ, καθώς ήταν εκ των ιδρυτών της ομάδας των Αρμενίων, το 1999, ενώ διετέλεσε και πρώτος εκπρόσωπός της στην ΚΟΠ.

Εργάστηκε ως προπονητής στο Αραράτ από το 1999 μέχρι το 2007, κατακτώντας 6 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, ενώ σε δύο χρονιές πέτυχε το νταμπλ. Έπειτα, από το 2009 μέχρι το 2011 ανέλαβε το πόστο του προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οδηγώντας την ομάδα μας στο νταμπλ το 2011, όπως επίσης και στην πρώτη της συμμετοχή στους ομίλους του UEFA Futsal Cup. Το 2013 δούλεψε στην ΕΝΠ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην β΄ κατηγορία. Επίσης, συμμετείχε συνολικά επτά φορές, ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, στο UEFA Futsal Cup.

Ο κ. Καρεκίν Κοστανιάν, ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί όπου ανήκει. Γνωρίζουμε πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, καθώς οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο έχουν ενδυναμωθεί. Ευελπιστούμε ότι στο τέλος της σεζόν, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa