ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝέο όνομα από Ελλάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Νέο όνομα από Ελλάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην Ελλάδα συντηρούν το όνομα της Ομόνοιας για ενδιαφέρον ποδοσφαιριστών. Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, δίνει την ευκαιρία για αναφορές, είτε υπάρχει ενδιαφέρει είτε όχι. Ενδεχομένως να έχουν προταθεί ποδοσφαιριστές, όμως δεν σημαίνει ότι η Ομόνοια επέδειξε ενδιαφέρον.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sportime.grέκανε λόγο ότι ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Νικολάου προτάθηκε στην Ομόνοια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Δημήτρης Νικολάου δεν βρήκε τις ευκαιρίες που ήθελε στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς γι’ αυτόν, το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και στην Έμπολι…

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, κατέληξε στο Ιταλικό πρωτάθλημα και μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Όμως, επτά ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Ιταλία, ο Νικολάου ακόμη δεν έχει κάνει… σεφτέ. Πράγμα δύσκολο, καθώς η ομάδα του έχει τρεις στόπερ και έτσι, δεν είναι απλό πράγμα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ειδικά από την στιγμή που παλεύει για την παραμονή της.

Αν ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, ίσως βοηθούσε να πάρει συμμετοχή, αλλά η Έμπολι είναι δύο βαθμούς από την παραμονή και θα δίνει μάχη ως το τέλος.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής μάλλον αρχίζει από τώρα την… γύρα να ψάχνει για ομάδα. Και όπως αναφέρουν πηγές της στήλης «παρασκήνια» στο Sportime, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο.

Συνεργάτης του Πιέρ Ισά, τον έχει προτείνει ήδη στην Ομόνοια και πηγές της στήλης λένε πως το σκέφτονται για το καλοκαίρι. Τώρα οι πιθανότητες να γίνει το deal; Σύμφωνα με την στήλη, την δεδομένη στιγμή είναι 50-50».

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa