ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΝίκησε τον ΑΠΟΕΛ η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, στην κορυφή με...

Νίκησε τον ΑΠΟΕΛ η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, στην κορυφή με +4!

Tρίτη διαδοχική νίκη της και δωδέκατη στη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με 2-0 και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορα από τον σημερινό της αντίπαλο.

Bet on Alfa

Το παιχνίδι ήταν κλασικό ντέρμπι «αιωνίων», στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο σε όλο το παιχνίδι, είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες (δοκάρι) και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Τσιαπίνη στο 34ο λεπτό και σφράγισαν τη νίκη τους με το τέρμα του Νεοφύτου στο 65ο λεπτό.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιης, Σπύρου, Χρίστου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Ερωτοκρίτου, Δημητρίου, Τσιαπίνης, Αποστόλου, Σταύρου και Παπαδόπουλος. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Λάμπρου, Μ. Γεωργίου, Μ. Πέτρου, Νεοφύτου και Α. Πέτρου.

Μετά το σημερινό «τρίποντο» η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε στους 38 βαθμούς με απολογισμό 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (15/12, 10:00) απέναντι στην ΑΕΛ εκτός έδρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa