ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝίκη μέσα στο Λευκόθεο στα πέναλτι!

Νίκη μέσα στο Λευκόθεο στα πέναλτι!

H OMONOIA πήρε μία τεράστια νίκη επί του Αποέλ στα πέναλτι και κάνει μεγάλο βήμα για τον στόχο κατάκτησης του Πρωταθλήματος, καθώς αυτή η νίκη ήταν εκτός έδρας.

Bet on Alfa

Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των τελικών πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 όμως δεν αιφνιδιάστηκε καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαντέλι μείωσε σε 2-1 ενώ ο ίδιος πάικτης στο 8ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα δοκάρι του Μανώλη και μία εξαιρετική απόκρουση του Σκαμπύλη.

Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε κεφάλι στο σκορ με έξυπνο σουτ του Σέζαρ στην κλειστή γωνιά του Ψηλογένη. Στο 33ο λεπτό μετά από αμυντική ολιγορία από Μαντέλι και λάθος εκτίμηση του Σκαμπύλη, το Αποέλ έφερε το παιχνίδι στο 3-3. Το Αποέλ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με Παναγιώτου ενώ 57 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ψύχραιμα ο Μανώλη έκανε το 4-4, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πέρασαν στην παράταση.

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης ολοκληρώθηκε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι μπροστά στο σκορ με 4-5 μετά από γκολ του Ιωάννου.

Ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούσε το νικηφόρο αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, εντούτοις ένα φάουλ του Στυλιανού έστησε το Αποέλ στην γραμμή των πέναλτι με τους “αιώνιους” να ισοφαρίζουν για το τελικό 5-5.

Στα πέναλτι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε συγκέντρωση και καρδιά με τον Σκαμπύλη να αποκρούει το 6ο πέναλτι του Αποέλ και να κερδίζει με 2-3 στα πέναλτι.

Autoremarketing

Bet on Alfa