ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝίκη με την... αύρα του Ρότζερς η Λέστερ (vids)

Νίκη με την… αύρα του Ρότζερς η Λέστερ (vids)

Mε τον Ρότζερς στις εξέδρες του King Power, η Λέστερ επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε 2-1 της Μπράιτον. Τρίποντα για Εβερτον, Νιουκάστλ, νίκη έπειτα από 14 αγωνιστικές για τη Χάντερσφιλντ.

Bet on Alfa

Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της, Μπρένταν Ρότζερς, η Λέστερ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 της Μπράιτον στο King Power. Oι «Αλεπούδες» έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη και με το τρίποντο άφησαν στην άκρη τις περιπέτειες υποβιβασμού. Παράλληλα, με αυτή τη νίκη δεν ισοφάρισε το κάκιστο σερί των πέντε εντός έδρας ηττών που κρατά από το 1959! Η Λέστερ μπήκε πολύ δυνατά και στο 10ο λεπτό ο Γκρέι άνοιξε το σκορ, φτάνοντας έτσι τα τέσσερα γκολ στην Premier League. Oι «Αλεπούδες» ήταν πιο ουσιαστικές και στο 63′ ο Βάρντι πέτυχε το 2-0. Η Μπράιτον απάντησε στο 66′, με τον Πρέπερ να διαμορφώνει το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ.

Παιδική χαρά του Σίγκουρντσον η Ουαλία
Κάνει πάταγο πάντα στην Ουαλία ο Γκίλφι Σίγκουρντσον και το επιβεβαίωσε σε αυτή την επίσκεψη της Εβερτον στο Κάρντιφ. Ο Ισλανδός επιτελικός βρήκε δίχτυα δύο φορές και οδήγησε τα Ζαχαρωτά στο εμφατικό 0-3. Το φοβερό όμως με την περίπτωσή του είναι ότι έχει συμμετοχή στα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον στην ιστορία της Premier League στα γήπεδα της Ουαλίας (13 γκολ, 23 ασίστ σε 68 συμμετοχές), καθώς βέβαια είχε παρελθόν και με τη φανέλα της Σουόνσι. Το διπλό χτύπημα του Γκίλφι (41′, 66′) και ο Κάλβερτ-Λιούιν (90’+3′) καθάρισαν για το πρώτο τρίποντο έπειτα από τρεις ήττες, ενώ οι ηττημένοι έμειναν στο +1 από τον υποβιβασμό.

Νίκη έπειτα από 14 αγωνιστικές για Χάντερσφιλντ
Το χτύπημα του Μουνιέ στις καθυστερήσεις σήκωσε στο πόδι το «John Smith». Οι οπαδοί της Χάντερσφιλντ δεν είχαν πανηγυρίσει για 14 αγωνιστικές, μετρώντας μάλιστα 13 ήττες σε αυτό το διάστημα. Τώρα όμως οι ουραγοί της Premier League πήραν τη νίκη 1-0 επί της Γουλβς. Βέβαια, η παραμονή απέχει ακόμα 11 πόντους και θεωρείται σχεδόν απίθανη.

Ανάσα για Νιουκάστλ
Η Νιουκάστλ πέτυχε την 8η φετινή της νίκη, επικράτησε 2-0 της Μπέρνλι, την άφησε από κάτω της κι έκανε μεγάλο βήμα παραμονής, καθώς βρέθηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη (με ματς περισσότερο). Στο 24ο λεπτό οι Καρακάξες άνοιξαν το σκορ με βολίδα του Σαρ, ενώ στο 38’ ήταν η σειρά του Λόνγκσταφ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Μπέρνλι δεν μπόρεσε να αντιδράσει, πίεσε προς το τέλος, χωρίς όμως να καταφέρει να μειώσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa