ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα κερδίσει εκ νέου τον κόσμο της

Να κερδίσει εκ νέου τον κόσμο της

Οι πέντε συνεχόμενες ήττες της Ομόνοιας, πριν κάνει το 2 στα 2 στα πρόσφατα ματς, απογοήτευσαν τον κόσμο της ομάδας. Αλλιώς περίμενε το ξεκίνημα στην τρέχουσα σεζόν, ωστόσο διαπίστωσε ότι και πάλι ήταν μια από τα ίδια. Η απογοήτευση του κόσμου αποτυπώθηκε από την πενιχρή παρουσία του όσο οι αγώνες περνούσαν και η ομάδα δεν έπαιρνε μπρος.

Bet on Alfa

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, έφερε και τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ερμή και Δόξα. Ωστόσο, ένα πολύ καλύτερο κριτήριο θα είναι το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Με επιτυχία στο ματς της Κυριακής, ο κόσμος όπως είναι λογικό θα αρχίσει να πιστεύει και πάλι περισσότερο.

Η Ομόνοια αγνοεί την επιτυχία σε ντέρμπι και αυτό που ακολουθεί είναι η ευκαιρία της για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος. Το ματς είναι στο ΓΣΠ, ο κόσμος θα είναι σίγουρα πολύ περισσότερος απ’ ότι στο ματς με τον Ερμή και η ατμόσφαιρα θερμή για τους ποδοσφαιριστές. Μένει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και στο τέλος να πανηγυρίσουν με τους οπαδούς τους την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία και την πέμπτη στη σεζόν.

Μόνο έτσι θα κερδίσουν εκ νέου τον κόσμο και μαζί να πορευθούν για υλοποίηση του στόχου, της εξόδου στην Ευρώπη. Το τρένο δεν έχει χαθεί ακόμη και η Ομόνοια θα πρέπει να το παλέψει μέχρι τέλους. Το επιβάλλει η Ιστορία της!

Autoremarketing

Bet on Alfa