ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα κερδίσει ξανά τους ποδοσφαιριστές

Να κερδίσει ξανά τους ποδοσφαιριστές

Η λύση της συνεργασίας με τον Πάμπο Χριστοδούλου, είχε ως εξέλιξη τη σύναψη συνεργασίας με τον Ιβάιλο Πέτεφ. Ο αντικαταστάτης του Κύπριου τεχνικού, γνωστός από πέρασμά του από την ΑΕΛ, με την οποία βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2013-14. Μάλιστα, το έχασε στην ισοβαθμία από τον Αποέλ, μετα γνωστά γεγονότα με την κροτίδα και το θέατρο του Δώνη, του Κακά και των υπολοίπων στον πάγκο.

Bet on Alfa

Ο Πέτεφ με τον ερχομό του, κατάφερε να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές με την δουλειά του και τον τρόπο προσέγγισης. Ποδοσφαιριστές που με τον Πάμπο ήταν κακοί, άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ομόνοια για 8-9 παιχνίδια να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς, η απρόσμενη ήττα από τη Δόξα στο Κύπελλο, στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ, με επακόλουθο τον αποκλεισμό στον επαναληπτικό και αμέσως μετά την απόφαση του Πέτεφ να θέσει εκτός ομάδας τους τρεις Πορτογάλους, άλλαξε την κατάσταση στα αποδυτήρια. Όλα πήγαν στραβά και η σχέση προπονητή και ποδοσφαιριστών δεν είναι όπως προηγουμένως.

Γι’ αυτό, ο Βούλγαρος τεχνικός αυτό που έχει να κάνει, είναι να κερδίσει εκ νέου τους ποδοσφαιριστές του. Κι αυτοί από την πλευρά τους, να αντιληφθούν ότι με τον Πέτεφ θα βγάλουν τη σεζόν και ίσως να είναι στην ομάδα και τη νέα περίοδο. Οπόταν, ας ανεβάσουν την απόδοσή τους, γιατί στα εναπομείναντα ματς ίσως κριθεί κι αυτών η παρουσία τους στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, είτε διατηρούν συμβόλαιο είτε όχι.

Η Ομόνοια, αυτό που έχει να κάνει στη συνέχεια, έχοντας ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα, είναι να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο. Να διεκδικήσει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς και να κερδίσει όσο γίνεται τις εντυπώσεις. Εάν μπορεί, είναι κάτι που θα το δείξει το γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa