ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα ξορκίσει την κατάρα της Αρένας

Να ξορκίσει την κατάρα της Αρένας

Μπορεί αυτές τις ημέρες να έχουμε διακοπή ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει κανονικά (και εντατικά θα λέγαμε) την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της 3η ς αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ.

Bet on Alfa

Ένας αγώνας που για να είμαστε ειλικρινείς τον θεωρούμε κομβικής σημασίας, καθώς αν η ομάδα μας καταφέρει να φύγει με το διπλό από τη  Λάρνακα, σε συνδιασμό με τα νικηφόρα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών, τότε αυτό μπορεί ψυχολογικά να την εκτοξέυσει.

Βέβαια δεν είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο,  ο οποίος από τη μέρα που μετακόμισε στο ΑΕΚ Αρένα, δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα στην έδρα του. Χαρακτηριστικό  είναι ότι σε 6 αγώνες που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, κατάφερε να πάρει μόλις 1 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς.

Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να ξορκίσει την κατάρα αυτή και να δείξει ότι πλέον είναι έτοιμη και έχει την ποιότητα να αντιστρέψει όλες τις αρνητικές παραδόσεις που έχει δημιουργήσει την τελευταία τριετία.

Autoremarketing

Bet on Alfa