ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝα πάρει ευκαιρίες, να 'ναι η χρονιά του!

Να πάρει ευκαιρίες, να ‘ναι η χρονιά του!

Η Ομόνοια έχει την ανάγκη από «δικά» της παιδιά, ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της και ένας από τους βασικούς στόχους του νέου πρότζεκτ όπως παρουσιάζεται, θα πρέπει να είναι και η ανέλιξη ταλέντων. Ας ευχηθούμε ότι η πρόσληψη του Δανού τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας θα συμβάλει σ’ αυτή την κατεύθυνση. Ο Φάνος Κατελάρης αποτελεί φέτος στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Bet on Alfa

Πήρε μάλιστα και λίγο χρόνο συμμετοχής στην Ευρώπη. Ο νεαρός μέσος, με εξαιρετικά προσόντα, καλογυμνασμένος, ψηλός και δυνατός, θα πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του. Μόνο έτσι θα αναδείξει το ταλέντο του. Το γκολ που πέτυχε χθες μέσα στην Τουρκία και χάρισε τη νίκη στην Εθνική Ελπίδων, αναμένεται να τον βοηθήσει και στην προσπάθειά του να ανελιχθεί στην ομάδα της Ομόνοιας. Θα του τονώσει το ηθικό, θα τον κάνει να πεισμώσει ακόμη περισσότερο. Τι απομένει; Να πάρει χρόνο συμμετοχής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Μόνο έτσι ένα ταλέντο μπορεί να κάνει το βήμα στην καριέρα του. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο ρόστερ της Ομόνοιας, μιας μεγάλης ομάδας, φανερώνει πως έχει το ταλέντο και τα στοιχεία να ανελιχθεί. Εφόσον τον εμπιστευθεί ακόμη περισσότερο ο Κάρβερ, σ’ ένα χώρο που κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές έδειξαν να μην ανταποκρίνονται, τότε ίσως η Ομόνοια κερδίσει ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο Φάνος αυτό που έχει να κάνει είναι να σκύψει το κεφάλι, να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και θα έλθει η ώρα της ανταμοιβής και της καταξίωσης. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Autoremarketing

Bet on Alfa