ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα παίξει μπάλα, να έχει διάρκεια

Να παίξει μπάλα, να έχει διάρκεια

Το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα, πρόκειται για το πιο σημαντικό στην τρέχουσα σεζόν μέχρι το επόμενο. Για να έχει, όμως, επόμενο στον θεσμό του Κυπέλλου, θα πρέπει η Ομόνοια να παίξει μπάλα και να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αυτή των προημιτελικών.

Bet on Alfa

Σ’ αυτό το παιχνίδι, η Ομόνοια παίζει όλη τη σεζόν. Θα παλέψει μέχρι τέλους και στο πρωτάθλημα, όμως οι πιθανότητες (ρεαλιστικά) τη δεδομένη στιγμή είναι περιορισμένες, όσον αφορά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γι’ αυτό και η πρόκριση επί του Απόλλωνα αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Δύσκολο εγχείρημα, όχι όμως ακατόρθωτο.

Για να πετύχει η Ομόνοια τον στόχο της, θα πρέπει να πιάσει καλή απόδοση. Την καλύτερη δυνατή, που να της επιτρέπει να κυνηγήσει την ανατροπή. Θα πρέπει, όμως, να έχει και διάρκεια και να μην είναι πάλι για ένα ημίχρονο. Είναι σημαντικό να διατηρήσει το μηδέν παθητικό και όποτε σκοράρει, θα είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο κόσμος της θα είναι εκεί! Παρά την πίκρα του για την πορεία στο πρωτάθλημα, οι εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν όλα θετικά, άφησε ελπίδα για καλύτερες μέρες στο μέλλον. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την νίκη – πρόκριση, δίνοντας χαρά στον κόσμο, οδηγώντας τον στην μαζική επιστροφή του στο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa