ΑρχικήDaily NewsΝα προστατευτεί ο Παναγή

Να προστατευτεί ο Παναγή

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του “πρότζεκτ Νταμπίζα” ήταν η ανάπτυξη ποδοσφαιρικών ταλέντων οι οποίοι θα μπορέσουν στο μέλλον να προσφέρουν στην Ομόνοια αλλά ταυτόχρονα να αποκτήσουν και μεγάλη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται οι Αμίρ Αγκάγιεφ, Μπλατί Τουρέ και από τους Κύπριους οι Κωνσταντίνος Παναγή και Φάνος Κατελάρης.

Bet on Alfa

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχεί την δεδομένη στιγμή, αποτελεί ο τερματοφύλακας μας Κωνσταντίνος Παναγή. Ένα ταλαντούχο παιδί, με αρκετά προτερήματα αλλά και σοβαρές αδυναμίες.

Είναι φυσιολογικό, για μια θέση όπως αυτή του τερματοφύλακα, να χρειάζεται μεγάλη εμπειρία αλλά και αρκετά παιχνίδια για να ωριμάσει ένας ποδοσφαιριστής. Σημαντικά στοιχεία, όπως η αντίληψη του παιχνιδιού, η σωστή τοποθέτηση, ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα, έρχονται μέσα από την συνεχόμενη τριβή με το άθλημα. Το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα μας, είναι σιγά σιγά να αναπτύξει και να εξελίξει τον Παναγή.

Η φετινή χρονιά, άρχισε δύσκολα για τον διεθνή πορτιέρο. Δέχτηκε ήδη 7 γκολ, με κάποια από τα οποία να οφείλονται σε δικά του λάθη…

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται στις προπονήσεις. Ούτε είμαστε ειδικοί επί του αντικειμένου… Με βάση όμως αυτά που είδαμε στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Παναγή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που πρέπει να βοηθηθεί, αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή. Έχει μπροστά του μια καινούργια άμυνα, με τέσσερις νεοφερμένους ποδοσφαιριστές και μια σημαντική σε αριθμό σειρά λαθών να διαχειριστεί. Λαθών που οφείλονται στην δυσλειτουργία του άξονα και της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας.

Το πρόβλημα του Παναγή, είναι ότι τα δικά του λάθη, δεν μπορεί να τα καλύψει κανένας. Η άμυνα του αντί να τον προστατεύει, αναμένει από τον ίδιο να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, αφήνοντας τον αρκετές φορές εκτεθειμένο. 

Η πίεση που συσσωρεύεται πάνω από το Ηλίας Πούλλος, επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. O Παναγή, λόγω θέσης, ηλικίας και προσόντων, ίσως χρειάζεται να προστατευτεί περισσότερο…

Autoremarketing

Bet on Alfa