ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα το κάνει όπως και με την ΑΕΛ

Να το κάνει όπως και με την ΑΕΛ

Από τις ομάδες της εξάδας, η Ομόνοια νίκησε δυο φορές μόνο την ΑΕΛ (2-0, 3-1). Επιτυχίες που πανηγύρισε στο ΓΣΠ. Είχε χάσει στο Τσίρειο (1-2). Έχασε δυο φορές από τον Αποέλ και αναδείχθηκε μια φορά ισόπαλη, το πρόσφατο αποτέλεσμα. Από τον Απόλλωνα μετρά μόνο ήττες και με την Νέα Σαλαμίνα μια νίκη, μιαν ισοπαλία και μιαν ήττα. Με την ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει αύριο, έχει απολογισμό μια νίκη και μιαν ήττα. Έχασε στο «Αρένα» με 1-0 και νίκησε στο ΓΣΠ με 1-0.

Bet on Alfa

Αύριο, λοιπόν, η Ομόνοια θα θελήσει να κάνει και απέναντι στην ΑΕΚ ότι έκανε με την ΑΕΛ. Να φθάσε σε δεύτερη νίκη. Παίζει στο ΓΣΠ, μπροστά στον κόσμο της και προσδοκεί να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας. Το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αποέλ, παρόλο που ο στόχος ήταν η νίκη, έχει τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Στόχος τους θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν η μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Σε κάθε ματς θα τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Η Ομόνοια τα τελευταία οκτώ ματς δέχθηκε μόλις μιαν ήττα, δείγμα ότι παρουσιάζει σταθερότητα στα αποτελέσματά της. Σ’ αυτό θα μπορέσει να δώσει συνέχεια αυξάνοντας τα καλά διαστήματά της μέσα σ’ ένα παιχνίδι. Αύριο, απέναντι στην ΑΕΚ, με καλή τακτική, υπομονή και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι της, μπορεί για τη νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa