ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝτάρμπισαιρ: "Θα δίνω όλο μου τον εαυτό για την...

Ντάρμπισαιρ: “Θα δίνω όλο μου τον εαυτό για την ομάδα”

 Αναδημοσίευση: Πέτρος Παπαγιώργης / 24sports.com.cy

Ήλθε ως ένα από τα μεγάλα ονόματα στις φετινές μετάγραφες της Ομόνοιας.  Με το «καλημέρα» στο νησί μας, φρόντισε να επαληθεύσει τις προσδοκίες. Σκόραρε  στο πρώτο κιόλας Ευρωπαϊκό ματς, σκόραρε και στο δεύτερο, ενώ το ίδιο έκανε και στα δυο μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο μάλιστα, σκόραρε δις.

Bet on Alfa

Ο Ματ Ντάρμπισαιαρ, το, βάσει και πεπραγμένων, «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, έχει ήδη κερδίσει θέση στην καρδιά των Ομονοιατών. Όχι  βέβαια μόνο για τα γκολ του. Αλλά και για την γενική του εικόνα μέσα στο γήπεδο. Είχε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε ψηλή απόδοση. Κινείται συνεχώς σε όλο το χώρο της επίθεσης, εβρισκόμενος τις περισσότερες φορές σε θέση για γκολ, ενώ δεν σταματά λεπτό να πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς, όταν έχουν στην κατοχή τους τη μπάλα.

Είναι ίσως ο μόνος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, που με την απόδοση του μέχρι τώρα, έχει ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό  τον κόσμο της ομάδας. Γαυτό και…δυσκολευτήκαμε χθες βράδυ στην εκδήλωση της Ομόνοιας για την παρουσίαση του ρόστερ και των νέων εμφανίσεων, για να καταφέρουμε να μιλήσουμε μαζί του, μέχρι να «απελευθερωθεί» από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου.

Περιμέναμε υπομονετικά (ξέρουμε ότι η επαφή με τον κόσμο για τον κάθε ποδοσφαιριστή είναι πιο σημαντική από  μια συνέντευξη)  για να τελειώσει η διαδικασία των φωτογραφιών (έτρεχαν όλοι κοντά του με το κινητό στο χέρι) και των αυτογράφων.

Πως νοιώθεις Ματ μετά από ένα δίμηνο παραμονής στην Κύπρο;
«Μπορώ να πω ότι νοιώθω πολύ καλά. Είναι φυσιολογικό σε κάθε νέα αρχή κάθε άνθρωπος θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής. Τώρα είμαι πολύ καλά. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια μου».

Μέχρι τώρα είσαι ο ποδοσφαιριστής που περίμενε ο κόσμος της Ομόνοιας. Καλή απόδοση, επαγγελματική συμπεριφορά, συνεχής προσπάθεια στο γήπεδο, αφοσίωση στην ομάδα και σκοράρισμα. Εισπράττεις την εκτίμηση και την αγάπη για αυτήν την εικόνα ;
«Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Και πάση περιπτώσει δεν έχω κάνει τίποτα που να με κάνει να θεωρώ τον εαυτό μου επιτυχημένο. Προσπαθώ μαζί με τα άλλα παιδιά στην ομάδα να κτίσουμε κάτι καλό. Είναι όλα θέμα ομαδικής δουλειάς».

Επιμένω για τον κόσμο. Πριν έλθεις είχες ακούσει, υποθέτω, κάποια πράγματα για τον κόσμο της Ομόνοιας. Αυτά που συνάντησες είναι αυτά που περίμενες;
«Αυτά που είδα μέχρι τώρα, είναι πραγματικά πέραν των προσδοκιών μου. Αυτός ο κόσμος αγαπά πολύ την ομάδα του και το δείχνει συνεχώς.  Έχω εντυπωσιαστεί πολύ από τη συμπεριφορά τους. Θα πω για τον κόσμο αυτό που είπα και στην αρχή όταν ήλθα.  Θα δίνω όλο μου τον εαυτό για την ομάδα. Αυτό υποσχέθηκα, αυτό κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω».

Θέλει πρωτάθλημα αυτός ο κόσμος. Ρεαλιστικά όμως ομιλούντες αυτό είναι δύσκολο…
«Πάνω σε αυτό, θα πω αυτά που είπε ο προπονητής μας Τζον Κάρβερ στην ομιλία του  πριν από λίγο  Ήταν πολύ εύστοχα και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Είπε ότι «ήρθαμε εδώ και θέλουμε να χτίσουμε κάτι στέρεο». Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε. Είμαστε 14 νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά. Θα γίνουμε καλύτεροι. Θα ανεβάζουμε απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι.  Είναι θέμα χρόνου. Βλέπουμε ένα -ένα τα παιχνίδια και προχωρούμε».

Έχεις θέσει προσωπικό στόχο για  αριθμό επίτευξης τερμάτων;
«Όχι, τέτοιο στόχο δεν έχω θέσει. Σημασία έχει πάνω από όλα η ομάδα και η συνολική μας προσπάθεια».

Autoremarketing

Bet on Alfa