ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝτέρμπι «δείκτης» για τον στόχο

Ντέρμπι «δείκτης» για τον στόχο

Όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, το σημερινό ντέρμπι της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο είναι σημαντικό και ίσως καθοριστικό. Το αποτέλεσμά του θα δείξει που μπορεί να φθάσει η Ομόνοια στο τέλος της σεζόν κι αν μπορεί να υλοποιήσει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος.
Η Ομόνοια είναι στο -4 από τη σημερινή αντίπαλό της. Εάν κερδίσει θα την πλησιάσει στον ένα βαθμό και θα είναι εκεί, να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο της. Άλλωστε, για να ελπίζει θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον στην 4η θέση. Σε αντίθετη περίπτωση, με ήττα θα βρεθεί στο -7 από την 5η θέση, ίσως και πιο μακριά από την 4η θέση και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει το άλμα στη συνέχεια, ώστε κι αν υπάρχει μακρύς δρόμος μέχρι το τέλος.
Λόγω της σημασίας του αγώνα, αναμένουμε ότι οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του. Θα βγάλουν καλό πρόσωπο και θα είναι διεκδικητικοί. Αποτελεσματικότητα στην επίθεση, υπομονή και καθαρό μυαλό στην άμυνα, θα αυξήσουν τις πιθανότητες για να φθάσει στη νίκη.
Απέναντι της η Ομόνοια θα έχει την καλύτερη αμυντική γραμμή και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από τους επιθετικούς. Θα επιδιώξουν με την ταχύτητά τους αλλά και την δεινότητά του Ματ, να φθάσουν σε γκολ. Ίσως ένα γκολ να είναι και καθοριστικό, εάν κρίνουμε τι έγινε στο ματς του Α’ γύρου στο Τσίρειο. Να σκοράρουμε, λοιπόν, και όλα είναι πιθανά.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa