ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝ. Γεωργιάδης: " 2.028.299 ευρώ την 1η Ιουνίου... με...

Ν. Γεωργιάδης: ” 2.028.299 ευρώ την 1η Ιουνίου… με στοιχεία  Deloitte”

Ο Νικόλας Γεωργιάδης μέλος της ομάδας που εκπροσώπησε τον Σταύρου Παπασταύρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα οικονομικά δεδομένα, τις οφειλές και… τον δρόμο που πρέπει να πάρουν οι «πράσινοι».

Bet on Alfa

Αρχικά ανέφερε:

«Το ποσό το οποίο πρέπει να κατατεθεί την 1η του Ιουνιου είναι 2.028.299. Πρέπει να λέμε την αλήθεια. Αυτά είναι μισθοί ποδοσφαιριστών, μισθοί προπονητών, στις ακαδημίες, φόρος εισοδήματος, κοινωνικές ασφαλίσεις και οφειλές σε μάνατζερ. Μιλούμε με στοιχεία και την έκθεση της Deloitte. Η Ομόνοια πρέπει να καταθέσει 600.00 για να μην της αφαιρεθούν βαθμοί. Η Ομόνοια είναι η Βασίλισσα και πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πληρώνει όλες τις οφειλές της και να μην παίρνει δανεικά. Να θυμίσω ότι, δώσαμε το 1.5 εκατομμύριο για την 1ης του Ιούνη. Είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι θα δώσουμε. Τώρα που γίνεται διαπραγμάτευση, έχουν συμφωνηθεί τα ποσά που χρειάζονται για αποπληρωμή των χρεών και αυτά είναι. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και αυτά τα 2.028.299, δεν είναι το ποσό που θα χρειαστεί για τον προγραμματισμό, είναι οι οφειλές».

Για το συνολικό χρέος:

«Αυτό φαίνεται να ξεπερνά τα 18 εκ. Δεν θέλω όμως ακόμα να πω ακριβές το ποσό, φαίνεται να ξεπερνά αυτό που θα είχε αναλάβει ο επενδυτής, είναι λίγο περισσότερο από τα 9.300 (5-10%).

Για την ολοκληρωμένη πρόταση Παπασταύρου:

«Έχουμε εξακριβώσει τα πάντα, έχουμε μετατρέψει την πρόταση αρκετές φορές, την μελετάμε εδώ και 2-3 μήνες. Ξοδέψαμε πολλή ώρα για να ολοκληρώσουμε την πρόταση. Έχει διαφορά από την πρόταση του Ρόη Πογιατζή που είναι περίγραμμα της δικής μας».

Για τη δουλειά που κάνει ήδη ο κ. Παπασταύρου:

«Το σίγουρο είναι ότι έγινε πάρα πολλή δουλειά. Από την πρώτη μέρα που ήρθε και μας βρήκε, το ψάξαμε, όπως φυσικά έκανε και αυτός. Θεωρώ πως αν και εφόσον η Γ.Σ. δώσει το πράσινο φως θα έρθουν καλύτερες μέρες για την Ομόνοια. Έχει έρθει για να βοηθήσει ο κ. Παπασταύρου και εκείνες τις μέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Μιλά με αριθμούς, όραμα και σχέδιο. Όλα αυτά δείχνουν πως η Ομόνοια μπορεί να μπει στις σωστές βάσεις».

Για το αν είναι δεδομένη η επιτυχία:

«Καλύτερη οικονομική κατάσταση δε σημαίνει επιτυχίες. Επιτυχία έρχεται με την πολλή δουλειά και ιδρώτα. Έχουν γίνει επαφές με Τ.Δ. και γενικό διευθυντή και είναι έτοιμος να υπογράψει, όπως και με γενικούς διευθυντές ποδοσφαίρου».

Για τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν:

«Όταν τελειώσουν οι αντιπαραθέσεις, όλοι θα σταματήσουν να κοιτάζουμε προσωπικά συμφέροντα, απλά θα κοιτάξουμε να κάνουμε την Ομόνοια Βασίλισσα. Πρέπει να γίνουν τα βήματα για να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα, δεν μας παίρνει άλλο να υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Η πρώτη κίνηση θα πρέπει να γίνει από τα συμβούλια προς όλους».

Autoremarketing

Bet on Alfa