ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞέμεινε από επιθετικούς…

Ξέμεινε από επιθετικούς…

Ζίβετς, Εντρένα και Γκρίνιτζ ήταν εκτός από το παιχνίδι με τον Ερμή. Στον πάγκο ήταν ο Ντάρμπισαϊρ λόγω τενοντίτιδας. Τώρα ήλθε και ο τραυματισμός του Χριστοφή, που τον έχει θέσει νοκ άουτ από το ματς με τη Δόξα. Κανείς από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι. Άντε να είναι ο Ματ στον πάγκο, όμως δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Όλοι τους επιθετικοί…

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, λοιπόν, πάει στο ματς της Κυριακής με τον Αναστασίου να μην υπολογίζει πέντε επιθετικούς. Και τι μένει; Ο Ραμίρες για την κορυφή της επίθεσης και ο Αντόνια για το αριστερό άκρο. Δεξιά; Εκτός απροόπτου να κληθεί να το καλύψει ο Τζαϊλσον, όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ερμή, όταν αποχώρησε ο Χριστοφή.

Είναι ένα τεράστιο θέμα, που καλείται να διαχειριστεί ο Αναστασίου στο προσεχές ματς και να μπορέσει η ομάδα του να φθάσει στη νίκη. Κάποιοι νεαροί ίσως «χτυπήσουν» την πόρτα της αποστολής, να είναι στον πάγκο κι αν κριθεί αναγκαίο να αγωνιστούν. Αυτά είναι τα δεδομένα και με αυτά καλείται να πορευθεί η ομάδα. Εκτός θα είναι πάλι και ο Γκαφούρ. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Λόπεθ.

Autoremarketing

Bet on Alfa