ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΞεχωριστή στιγμή της εβδομάδας η κατάκτηση του Κυπέλλου στο...

Ξεχωριστή στιγμή της εβδομάδας η κατάκτηση του Κυπέλλου στο φούτσαλ

Η κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα φούτσαλ ξεχώρισε από την αγωνιστική δράση των αθλητικών τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περασμένη βδομάδα (08/04 – 14/04). Η ομάδα μας στέφθηκε κυπελλούχος για πέμπτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη, καθώς κέρδισε στον τελικό τον ΑΠΟΕΛ με 6-4.

Bet on Alfa

Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό τρόπαιο για το «τριφύλλι» στο φούτσαλ, αφού στην αρχή της σεζόν κατέκτησε και το Σούπερ Καπ, πάλι με νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο με 5-0. Στόχος πλέον είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται και στους τελικούς πρωταθλήματος, οι οποίοι αρχίζουν αυτή την εβδομάδα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλωνα με 0-2 για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας κέρδισε στους «8» του κυπέλλου την Ανόρθωση με 3-0 σετ (25-10, 25-11, 25-19) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραβά.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε εντός έδρας από την Απόλλων Ladies με 0-4 και παρέμεινε στην 4η θέση με 38 βαθμούς.

Αναλυτικά:

ΦΟΥΤΣΑΛ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 6-4

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ. 3-0

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES 0-4

Autoremarketing

Bet on Alfa