ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι ανθρώπινες ζωές σας απασχολούν καθόλου;

Οι ανθρώπινες ζωές σας απασχολούν καθόλου;

Δυστυχώς γι’ ακόμα μια φορά η πολιτεία απέδειξε την γύμνια της. Το θέμα απαίτησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να της παραχωρηθεί το Μακάρειο Στάδιο για έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο έβγαλε στην επιφάνεια γι’ ακόμα μια φορά το τι συμβαίνει στην Κυπριακή κοινωνία.

Bet on Alfa

Κι όταν γίνει το κακό ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει και τι φταίει, και οι ευθύνες πηγαινοέρχονται από τον ένα στον άλλο σαν μπαλάκι του πινγκ – πονγκ, αφού κανένας δεν θέλει να τις επομιστεί.

Μας είπε χθες ο κύριος Στυλιανού, μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ : «Να γίνει  συνάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Αστυνομία και σε μια ώρα θα λυθούν τα προβλήματα». Τι πραγματικά εννοούσε ο συγκεκριμένος κύριος με αυτή του την παραίνεση; Να συναντηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ με την Αστυνομία να σκεπάσουν ότι σκεπάζεται κάτω από το χαλί και τότε το κόστος θα μειωθεί; Όλα καλά κι όλα ωραία!

Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε δηλαδή; Και η ασφάλεια του κόσμου; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτήν!

Μας είπε σήμερα ο Πρόεδρος του ΚΟΑ «αν πρέπει να κλείσει το Μακάρειο, θα το κλείσουμε».  Η αστυνομία κύριε Μιχαηλίδη στις 4 του Απρίλη του 2018 ήταν ξεκάθαρη. Για να διεξάγονται  αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο με ασφάλεια  πρέπει να γίνουν 1,2,3….13 πράγματα. Τίποτα από αυτά δεν έγινε!

Άρα μην λέτε αν πρέπει να το κλείσετε θα το κλείσετε. Το Μακάρειο θα έπρεπε να το είχατε κλείσει εδώ και καιρό, αφού δεν είχατε και δεν έχετε σκοπό να το αναβαθμίσετε. Όμως άστε μην κουράζεστε,  που θα παίζει ποδόσφαιρο ο Καραβίδας και ο Τορναρίτης  μετά;

Δυστυχώς είμαστε ένας λαός που τόσα χρόνια ανεχόταν να μας κοροϊδεύουν κάτω από τη μύτη μας. Και αυτή μας την ανεκτικότητα κάποιοι την εκμεταλλεύονται ακόμα. Συνεχίστε κύριοι του ΚΟΑ να παίζετε με ανθρώπινες ζωές για να εξυπηρετείται συμφέροντα. Η ιστορία θα σας κρίνει όλους!

Autoremarketing

Bet on Alfa