ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι εκλεκτοί «11» του Ολίβα για την «Αρένα»

Οι εκλεκτοί «11» του Ολίβα για την «Αρένα»

Έκανε δοκιμές στις προπονήσεις ο Ολίβα μέχρι να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Ποιες θα είναι τελικά αυτές, μόνο ο ίδιος ξέρει. Πάντως, δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις, παρόλο που ενδέχεται να αλλάξει 1-2 πρόσωπα και ίσως το σχήμα του.

Bet on Alfa

Αυτό που έχει σημασία είναι, να βγει το πλάνο του Ισπανού τεχνικού, να δικαιωθεί για τις επιλογές του και η Ομόνοια να έχει καλή παρουσία και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε, κάθε προπονητής και το πλάνο του, κρίνονται από το αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, που δεν ήταν στο προηγούμενο ματς, είναι οι Λόρα και Κούσουλος. Ο πρώτος για να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ και ο δεύτερος ως ανασταλτικός μέσος. Δεν αποκλείεται, όμως, ο Ολίβα να θελήσει να στηριχθεί στους ίδιους που άρχισαν τον αγώνα απέναντι στο Παραλίμνι.

Ο Μεχίας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά, θα την αποτελούν οι Τζαϊλσον (Λόρα), Βύντρα, Πρτσε και Λόπεθ. Στη μεσαία γραμμή, οι Σοάρες και Γκόμεθ και πιο μπροστά τους ο Μόντες. Εάν προτιμηθεί ο Κούσουλος ως «κόφτης», τότε ο Γκόμεθ θα έχει ρόλο επιτελικού και ο Μόντες θα διατηρηθεί ως εξτρέμ. Στην επίθεση, Ντέρμπισαϊρ στην κορυφή και Ζίβετς αριστερά θεωρούνται σίγουροι. Δεξιά, είτε θα παίξει ο Μόντες είτε ο Τζαϊλσον, ενώ ένα σενάριο φέρει τον Ραμίρες να καλύπτει αυτός τη συγκεκριμένη θέση.

Ως γνωστόν, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χριστοφή, Ενρίκες, Τζιωνή, Αντωνίου αλλά και οι Λοέ, Αλμπίν και Φώτη.

Autoremarketing

Bet on Alfa