ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι επιλογές του Φρέντμπεργκ...

Οι επιλογές του Φρέντμπεργκ…

Μόλις 18 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αποστολή της Ομόνοιας για το σημερινό ματς με την ΑΕΛ και οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Περιορισμένες, λοιπόν, οι επιλογές για τον Φρέντμπεργκ, που μετρά την επάνοδο του Καντέ αλλά και την απουσία των Βύντρα λόγω της αποβολής στο προηγούμενο ματς και του Λόπες λόγω μυϊκών ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Σε αυτούς προστίθενται και οι μόνιμα απόντες Αλβμπόγκε, Εκίθα, Παναγιώτου και Φραγκέσκου.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Δανός τεχνικός θα στηρίξει το πλάνο τους στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στο ματς με τον Αποέλ, με κάποιες υποχρεωτικές διαφοροποιήσεις, επαναφέροντας το 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μιχαϊλοφ. Την τετράδα στην άμυνα θα την αποτελέσουν, από δεξιά προς αριστερά, οι Τζαϊλσον, Κατελάρης, Γουίλιαμ και Καντέ. Ο Κατελάρης, λοιπόν, θα καλύψει το κενό του Βύντρα, ενώ ο Καντέ επανέρχεται και θα καλύψει το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μαντούρο, Άλεξ και Κανού έχουν τον πρώτο λόγο.

Και στην επίθεση, οι Χριστοφή δεξιά, Αντόνια αριστερά και Ντάρμπισαϊρ στην κορυφή. Θέση στο αριστερό άκρο διεκδικεί και ο Κιπιάνι.

Autoremarketing

Bet on Alfa