ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι Παλαίμαχοι επέστρεψαν στο σπίτι τους

Οι Παλαίμαχοι επέστρεψαν στο σπίτι τους

Ενημέρωση του ομίλου παλαιμάχων σχετικά με την χθεσινή τους συνεδρία:

Bet on Alfa

Οι Παλαίμαχοι επέστρεψαν στο σπίτι του
Σημαντική στιγμή για τον Ομιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ήταν η χθεσινή βραδιά. Πρώτη συνέδρια του Δ.Σ. μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και η επιλογή δεν μπορούσε να είναι άλλη πέραν απο το οίκημα του Σωματείου μας το οποίο επαναλειτούργησε πρόσφατα.
Το ΔΣ του Ομίλου επέλεξε όπως πλέον οι Παλαίμαχοι στεγαστούν εκεί που η ιστορία τους προστάζει, εκεί όπου η ιστορία απαιτεί!
Μετά το πέρας της συνεδρίασης ακολούθησε δεξίωση προς τα μέλη του Δ.Σ. από τον Φίλιππο Δημητρίου, Παλαίμαχο άσσο της Ομόνοιας, ο οποίος είναι ο νέος διαχειριστής του εστιατορίου της Ομόνοιας.
Ως γνωστό στο οίκημα πέραν από το εστιατόριο που διαθέτει στεγάζετε και η Green Boutique και αυτό δίνει μια νέα μορφή στο Σωματείο μας.
Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Σωματείου για την παραχώρηση της χρήσης των εγκαταστάσεων για τους σκοπούς του Ομίλου, τον Παλαίμαχο και μέλος του συμβουλίου μας Φίλιππο Δημητρίου για την θερμή φιλοξενία και καλούμε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ όπως στηρίξουν το Σωματειο μας, επιστρέψουν στο σπίτι τους! ☘

Autoremarketing

Bet on Alfa